Козюра прокоментував звинувачення у спробі підкупу: «Це політичний тиск»

0
-6
Козюра прокоментував звинувачення у спробі підкупу: «Це політичний тиск»
Депутат Луцької міської ради Андрій Козюра вважає, що правоохоронці тиснуть на нього та перешкоджають діяльності, звинувативши у спробі підкупу.

Про це обранець громади заявив у вівторок, 6 вересня, під час власної прес-конференції.

«Вся інформація опублікована на офіційному веб-порталі Генеральної прокуратури України 5 вересня цього року і стосується моєї особи не відповідає дійсності та є банальним наклепом. Жодних звернень та будь-яких пропозицій надання неправомірної вигоди працівникам прокуратури Волинської області мною не вчинялось», - наголосив Андрій Козюра.

Депутат вважає повідомлення прокуратури тиском на нього, перешкоджанням його громадській, депутатській та адвокатській діяльності. З його слів, опублікована інформація завдає моральної шкоди та посягає на особисту, професійну, ділову репутацію, а також шкодить репутації ВО «Батьківщина».

«Вважаю вкид і поширення недостовірної інформації політичним тиском зі сторони правоохоронних органів за послідовну та змістовну позицію на сесіях Луцької міської ради щодо низки питань, зокрема щодо критики і недопустимості підвищення комунальних тарифів», - наголосив обранець громади.

Нагадаємо, прокуратура повідомляла про відкриття кримінального провадження стосовно депутата міської ради за фактом пропозиції хабара працівнику прокуратури.

У повідомленні прокуратури йшлося про "депутата Луцької міської ради від ВО "Батьківщина",який є представником депутатських комісій з питань містобудування, архітектури, земельних відносин".

У вказаних комісіях міської ради є двоє представників ВО «Батьківщина»: Валерій Бондарук та Андрій Козюра. Останній сприйняв ці звинувачення на свій рахунок, тож скликав прес-конференцію, аби їх спростувати.

Обранець громади спільно з міською партійною організацією надіслав звернення до прокуратури області з вимогою пояснити опубліковану інформацію та на підтвердження надати відповідні документи, адже особисто він не отримав жодного повідомлення чи пояснення від прокуратури.

«Беру на себе зобов’язання встановити істину у цій брудній та замовній справі», - підкреслив депутат.

Він додав, що шукатиме того, хто розповсюдив, на його думку, неправдиву інформацію.

«Готовий взяти участь у будь-яких публічних дебатах з цього приводу з керівництвом прокуратури Волині. Зі своєї сторони готовий з’являтись на всі необхідні процесуальні слідчі дії та всебічно сприяти слідству для встановлення об’єктивної істини у цій справі», - резюмував він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні