У Луцьку депутат хотів підкупити прокурора квартирою у новобудові

1
9
У Луцьку депутат хотів підкупити прокурора квартирою у новобудові
Прокуратура Волинської області розслідує кримінальне провадження стосовно депутата міської ради за фактом пропозиції хабара працівнику прокуратури.

Подія трапилась у четвер, 25-го серпня, - повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

Того дня, депутат Луцької міської ради від ВО "Батьківщина",який є представником депутатських комісій з питань містобудування, архітектури, земельних відносин хотів дати хабара начальнику відділу прокуратури Волинської області.

Обранець громади зарекомендував себе представником інтересів низки будівельних компаній.

За закриття кримінального провадження стосовно службових осіб відділу державного архітектурно-будівельного контролю Луцької міської ради, управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в області депутат пропонував квартиру у новобудові.

При цьому депутат зазначив, що розслідування вказаного кримінального провадження створює юридичні перешкоди при подальшому веденні будівельних робіт, отриманні дозвільних документів та введення об’єктів в експлуатацію.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні проводиться слідчими прокуратури області.

Нагадаємо, прокуратура Волинської області зареєструвала кримінальне провадження за фактами зловживання службовим становищем та службового підроблення. Працівники відділу державного архітектурно-будівельного контролю Луцької міської ради, управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в області сприяли діяльності неправомірного будівництва.

Зокрема недобросовісні забудовники, які ведуть будівництво багатоквартирних будинків у місті Луцьку, проводили його з суттєвими порушеннями містобудівних умов та Державних будівельних норм України, що може становити небезпеку для людей.

Наразі досудове розслідування здійснюється слідчим управлінням Головного управління Національної поліції України у Волинській області, а процесуальне керівництво – прокуратурою Волинської області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ще скажіть що сам прокурор признався
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні