Волинська прокуратура хоче покарати нечесних забудовників

2
-3
Волинська прокуратура хоче покарати нечесних забудовників
Волинська прокуратура відкрила кримінальне провадження щодо зловживання службовим становищем.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури у Волинській області.

Так, неправомірні дії посадових осіб Управління державної архітектурно-будівельної інспекції у Волинській області, відділу державного архітектурно-будівельного контролю Луцької міської ради й сектору містобудування та архітектури Луцької районної державної адміністрації внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

З'ясувалося, що посадовці видавали містобудівні умови та обмеження з будівництва багатоквартирних житлових будинків на території області й у подальшому зареєстрували декларації про початок будівництва вказаних будівель, не зважаючи на можливу небезпеку.

Також допущені порушеннями щодо категорії складності об’єктів будівництва, використанням неякісних будівельних матеріалів, невідповідність намірів забудови містобудівній документації тощо.

Наразі тиває досудове розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Почнуть з ділянок прокурорів і суддів.
Відповісти
Скільки вже преса (четверта гілка влади) буде лобіювати інтереси політиків, але не називати їхні імена? Точніше будь - ласка вказуйте на факти, а не лийте водицю, бо це не цікаво!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні