Від завтра всі луцькі котельні залишаться без газу

0
4
Від завтра всі луцькі котельні залишаться без газу
ПАТ «Волиньгаз» припинить газопостачання котельням ДКП «Луцьктепло» через несплату заборгованості.

У зв’язку із порушенням умов договору на розподіл природного газу та несплатою заборгованості у розмірі понад 18 мільйонів гривень, 18 серпня ПАТ «Волиньгаз» змушене припинити газопостачання до котелень міста Луцька, - повідомляє прес-служба Волиньгаз.

У свою чергу, котельні на вулиці Карбишева, яка забезпечує гаряче водопостачання для мешканців 33-ого та 40-ого мікрорайонів міста Луцька, газопостачання припинено ще із початку серпня.

Попри рішення Господарського суду у Волиньскької області, яким задоволено позовну заяву «Волиньгазу» щодо стягнення із ДКП «Луцьтепло» боргу за розподіл блакитного палива та незважаючи  на можливість зриву опалювального сезону в області, питання із оплатою заборгованості ТКЕ міста досі лишилось невирішеним.

За більш як пів року комунальне підприємство розрахувалось із газопостачальною компанією лише на 46%.

Окрім того, 15-го серпня у Луцькій міській раді відбулося засідання постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, на якій розглядалось питання із заборгованістю ДКП «Луцьктепло». Між тим, представники комунального підприємства не з’явились на засідання.

Як повідомлялось раніше, багатомільйонна заборгованість ТКЕ міста може стати причиною зриву вчасного початку та безаварійного перебігу опалювального сезону у цілій області.

У зв’язку з несплатою заборгованості ДКП «Луцьктепло» уже одержало попередження про припинення газопостачання до котелень міста із 18 серпня. Подальше зволікання із вирішенням проблем із заборгованістю може призвести до того, що із початком опалювального сезону у жовтні, волиняни можуть не отримати вчасно тепла та гарячої води, - йдеться в повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні