Популізм чи благі наміри: ТОП-5 депутатських спічів про «заморозку» тарифів

0
-9
Популізм чи благі наміри: ТОП-5 депутатських спічів про «заморозку» тарифів
Луцька міська рада не підтримала ідею мораторію на підвищення комунальних тарифів. Більшість луцьких обранців повважали таку ідею популістською. При цьому те, що вони говорили інколи теж недалеко від цього самого популізму втекло...

Нижче – найцікавіші з висловлювань депутатів і чиновників

Сергій Була ("Радикальна партія Олега Ляшка"):

"Якщо ми хочемо реальних змін, давайте збираємося і йдемо до Кабміну. Такими популістськими рішеннями ми можемо самі себе загнати".

Юлія Вусенко, секретар Луцької міської ради:


"Так, дійсно, звернення – наш механізм. Так, ми не можемо стояти осторонь. Але юридичні наслідки, на жаль, непідйомні для бюджету... Є механізм оскарження в судовому порядку. нехай суди виносять аналогічні рішення по всій країні".

Павло Данильчук ("Народний контроль"):

"Я пропоную відтермінувати втілення мораторію на кілька місяців. Масове прийняття (звернень від інших місцевих рад – ред.) дасть можливість центральній владі задуматися, що органи місцевого самоврядування не є баранами ".

Микола Дендиберін (УКРОП):

"Можна посилати багато паперів у Верховну раду, але їм все одно, вони не живуть цим життям. Заручниками опинимося ми депутати, міська рада. Народним депутатам по барабану. Отримувати тлумаки будемо ми".

Андрій Козюра ("Батьківщина"):

"Ми тричі апелювали до уряду, Президента, Верховної ради, Національного антикорупційного бюро і всіх депутатських фракцій. А нам - як горохом об стіну. Оці всі звернення там, Києві, використовуються як макулатура, а в гіршому випадку - як туалетний папір".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні