--> Медики якої лікарні Луцька отримали гроші за боротьбу з поширенням коронавірусу: чому не всі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Медики якої лікарні Луцька отримали гроші за боротьбу з поширенням коронавірусу: чому не всі

1
5
Медики якої лікарні Луцька отримали гроші за боротьбу з поширенням коронавірусу: чому не всі
Розповіли, медики якої лікарні Луцька отримали обіцяні доплати до заробітної плати за те, що борються з поширенням коронавірусної інфекції.

Про це йдеться на сайті Суспільне.Волинь.

Отримали доплати за березень медики Луцької міської клінічної лікарні.

Заступник головного лікаря Володимир Шендибило розповів, що протягом березня та квітня медзаклад отримав 2 мільйони 60 тисяч гривень з міського бюджету. Персонал лікарні, який контактував із потенційно хворими на CОVID – 19, отримав доплати і за квітень.

Чому доплату за роботу із хворими на коронавірус отримали не всі, розповіла заступниця голови Волинської ОДА Тетяна Щербак.

"Нині фактично бюджетних коштів до області на цю доплату не надійшло, але, як було анонсовано Прем’єр-міністром, вони будуть повертатись у вигляді субвенцій. На разі доплати здійснюються з місцевих бюджетів. Як ми вчора на великій нараді чули від самих лікарів, у Луцьку, Володимирі-Волинському, в Нововолинському та Ковелі, вони уже доплату отримали. Тобто, місцева влада зараз оплачує, і згодом отримує субвенцію з державного бюджету".

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Луцький лікар швидкої, яка контактує з інфікованими, розказала про зарплату і обіцяну доплату
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо вони ще не дійшли,то вже і не дійдуть! Їх вже давно між собою поділили,бо коронаровірус - це шалений метод заробити, не тільки на заробітних платах медпрацівників!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні