--> Бур’яни і трухляві штахети: у муніципальній варті потролили двори лучан | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Бур’яни і трухляві штахети: у муніципальній варті потролили двори лучан

2
1
Бур’яни і трухляві штахети: у муніципальній варті потролили двори лучан
Бур’яни під вікнами, що обгороджені «радянськими» дерев’яними та металевими парканами зі старих трухлявих штахет - так виглядають двори лучан на думку працівників муціципальної варти міста.

Про це йдеться на сторінці Департаменту муніципальної варти Луцької міської ради в Фейсбуці.

"Лучани, давайте відмовлятися від бур’янів під вікнами, які обгороджені «радянськими» дерев’яними та металевими парканами, зробленими зі старих трухлявих штахет та іржавої сітки, а робити наше місто цікавішим та сучаснішим" - закликають муніципали.

"Щоб посадити під вікнами не картоплю з петрушкою чи цибулею, а вічнозелені дерева та кущі з кольоровими пахучими квітами, не треба бути спеціалістом з ландшафтного дизайну, а вигляд з вікна відразу зміниться. Зміниться й настрій громадян, які будуть милуватися сучасними клумбами. Тоді й рука не підніметься зламати гілку дерева чи зірвати квітку, забудуть водії й про паркування на газонах та дитячих майданчиках" - йдеться в повідомленні.

"Красиві трав’яні газони, різноманіття квітів та декоративні зелені насадження – альтернатива самовільно облаштованим городам, які так полюбляють лучани під своїми вікнами" - додали в департаменті.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хай не тролять, а щось зроблять .приклад покажуть . слабо ?
Відповісти
А вони зроблять...автопарк таки!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні