Де у Луцьку найдешевші квіти

4
5
Де у Луцьку найдешевші квіти
Напередодні 8 Березня у квіткових крамницях - аншлаг. Чоловіки та жінки ретельно прицінюються, які ж квіти купити, та так, щоб це не надто вдарило по гаманцеві.

А вдарити таки може, адже лише за одну троянду продавці просять від 30 до 60 гривень, за тюльпан - 20-25 гривень. Букет же "заважить" не одну сотню гривень.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У скільки «влетить» букет на 8 Березня. ГАМАНЕЦЬ

Втім зекономити на подарунках таки можна, якщо купувати квіти не у роздрібних магазинах, а на гуртівнях.

Їх у Луцьку є три. В середньому кожна квітка дешевша там на 5-10 гривень.

Отже, здаємо "явки, паролі".


Гуртівня квітів «Тандем»

вул. Конякіна, 37а




Магазин розташований поблизу ТЦ «Слон».

ЦІНА: тюльпани – 15 гривень, троянди 20-30 гривень за штуку.
Можна купувати як гуртом, так і вроздріб. Тут квітам підріжуть стебла, приберуть шипи, загорнуть у поліетилен і прикрасять стрічкою.



Гуртівня квітів на пр. Перемоги

пр. Перемоги, 24




Гуртівня знаходиться поблизу мосту, що веде на пр. Соборності, серед різних складів.

ЦІНА: тюльпани тут продають тільки пачками, вроздріб – ні. Вартість - 350 гривень за упаковку з 25 штук (14 грн. за штуку). Є упаковки по 250 гривень з десяти троянд, а також по 380 за 20 штук (в середньому 19-25 за квітку). Тут також можна придбати гілочки ромашок, хризантем і навіть піони (сезон цвітіння цих квітів наступить аж за 2 місяці).



Гуртівня квітів «Мондіаль»

вул. Яровиця (серед складських приміщень)




Гуртівня розташована поблизу магазину вживаних меблів.

ЦІНА: тюльпани продають упаковками. Вони вартують 350 гривень за пачку з 25 штук (14 гривень за квітку), троянди - від 20 до 35 гривень за штуку. Окрім цих найпопулярніших видів є також альстромерія й еустома.



Особливістю гуртівень є те, що тут можна купити лише "голі" букети - окрім квітів у них не буде зелені та додаткового оздоблення. Хоча таких чимало на квіткових ринках. І там, і там обіцяють, що до 8 березня ціни піднімати не будуть, мовляв тоді квіти ніхто не купуватиме. Вибір - за вами.

Підготувала Ольга ЗЕЙЛИК
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Напишіть краще про щось справді потрібне у теперішній час, а не рекламуйте гуртівні. Ганьба власникам гуртівень Луцька, які мають мільйони, привозять квіти та здають їх як оптом так і вроздріб. Ні в Польщі, ні у Франції, ні у Італії такого немає. Сам особисто був та говорив на ці теми, просто справді дуже цікаво. А люди які теж хочуть на щось жити, які мають свої магазинчики чи контейнери, немають грошей навіть заплатити оренду. Оренда коштує приблизно 20 тис. Світло ще на 5 тис., а зарплату теж потрібно заплатити, накрутки невеликі, витрати набагато більші. Заробітки в більшості до 10 тис. чистими, а інші і мінус буває. Маю декілька знайомих квітникарів, всі друзі, дехто з Цума, інші з Лучеська. Виріс з ними, тож добре знаю їхній тяжкий труд. А коли прочитав цю відкриту рекламу, просто зрозумів, який куплений наш журналістський світ. Сором та ганьба.
Відповісти
Думайте про простих людей, які живуть на мінімалку і хочуть зробити приємне своїм рідним і коханим. А Ви думаєте лише про своїх знайомих. Важливо хто пропонує дешевший товар тієї ж якості, а не як 5 посередників піднімають ціну до непристойного рівня.
Відповісти
Як бариги заспівали!!! Толку з вас нуль!!!
Відповісти
Дуже гарна стаття. Я думаю багатьом лучанам це стане в пригоді. Адже дорога окупаяеться на 1 квітці. А кожен нормальний мужчина купує на 8 березня як мінімум два букети: мамі і дівчині/дружині
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні