На Буковині матір-зозуля підкинула немовля у «вікно життя» у лікарні

4
9
На Буковині матір-зозуля підкинула немовля у «вікно життя» у лікарні
На Буковині у Сторожинецькій ЦРЛ спрацювала сигналізація «вікна Життя» – місця, де жінка, яка опинилася в складних життєвих обставинах та змушена відмовитися від дитини, могла залишити немовля.

Про це повідомляє «Сторожинець. Info».

Хлопчик був одягнутий у дитячий костюмчик та дбайливо загорнутий у ковдру.

Разом з ним в пакеті виявили дорогу дитячу косметику, речі та записку з текстом «Щеплення всі є». Хлопчика обстежили лікарі – він здоровий, віком 4-5 діб, вагою 3,09 кг та ростом 53 см.

Після публікації у соціальних мережах лікарів, небайдужі приносять дитячі речі, харчування та засоби гігієни до пологового будинку. пологового будинку.

Якщо мати передумає та захоче повернути дитину – у неї буде така можливість, але тільки після того, як вона юридично доведе, що саме вона її народила.

Якщо протягом двох місяців його матір не з’явиться, то дитина буде передана в Будинок немовляти і в подальшому буде вирішуватися питання усиновлення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Боже пошли щасливу долю немовляті
Відповісти
добре що не викинула! дай Боже здоров'я тому, хто такі вікна придумав.
Відповісти
Можливо в мами буде можливість забрати своє щастя до себе. Адже всі розуміють, що такі речі робляться не спроста. Маляті здоров"я, мама - більше сил і удачі
Відповісти
Життя доволі складна річ.... Дякувати Богу ця жінка Мати бо не викинула дитя а віддала нехай у чужі, але здатні попіклуватись про дитину руки. Дай Господи дитині хорошої долі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні