Більше 400 волинян відправлять в армію під час весняного призову

0
0
Більше 400 волинян відправлять в армію під час весняного призову
У квітні-травні цього року на військову службу планують призвати 425 волинян.

Про це повідомив обласний комісар Роман Кулик під час брифінгу у Волинській облдержадміністрації 5 березня, - повідомляє ІА Волинські новини.

Із них 225 осіб потраплять на службу до сухопутних військ, 7 – до військово-морських сил, 45 – до повітряних сил, 100 – до національної гвардії, 28 – до прикордонної служби, 20 – до служби спеціального транспорту.

За словами комісара, загалом в області підлягають призову на строкову військову службу 26 тисяч осіб, із яких на виклик можуть призвати 17,7 тисячі осіб. Водночас з часу минулого призову на Волині в розшуку перебувають 6 тисяч осіб.

«Призовники залучатися до проведення АТО не будуть ніяк. Після проходження служби протягом 11 місяців вони зможуть написати заяву та підписати контракт на проходження служби в АТО», – зазначив обласний військовий комісар Роман Кулик.

Призовник навіть у випадку, якщо він не отримав повістку, має з’явитися до найближчого військкомату протягом 10 днів від дати оголошення призову. В іншому випадку йому загрожує адміністративна відповідальність – штраф у розмірі від 5 до 7 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, за повторне порушення – від 10 до 15 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні