У луцькій маршрутці №251 підвищили вартість проїзду

10
9
У луцькій маршрутці №251 підвищили вартість проїзду
У приміській маршрутці №251, яка їздить у села Забороль та Підгайці, підняли вартість проїзду. Мешканці сіл обурені раптовим підвищенням тарифів.

Жителька села Підгайці Луцького району Марія розповідає, що віднедавна проїзд у підгаєцькій маршрутці №251 подорожчав на одну гривню. Так, якщо раніше пасажири платили 5 гривень за проїзд, то тепер платять 6 гривень.

«Нам ніхто не сказав про те, що будуть піднімати вартість проїзду. Зайшла в маршрутку, кинула п’ять гривень, а водій кричить, що тепер проїзд підняли», - каже пані Марія.

Жінка каже, що підвищили й вартість дитячого квитка. Відтепер діти віком від 6 до 14 років платитимуть 2 гривні за проїзд замість однієї.

Директор департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА Іван Мирка повідомив, що перевізник самостійно встановив вартість проїзду, згідно з своїми розрахунками.

«ОДА не узгоджує, не погоджує і не регулює тарифи на перевезення. Напередодні перевізник лише повідомив департамент про підняття тарифу», - прокоментував чиновник.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так ми ж в європі, а одна гривня за перетин кордону з Луцька в село.
Відповісти
Якщо ОДА нічого не робить (крім того щоб роздавати маршрути кому треба), то може ви там нафіг не потрібні?
Відповісти
За 17-кілометровий маршрут і так ціна нормальна.
Відповісти
Які 17 км, з Підгаєць до Луцька - 8 км, з Луцька до Забороля -7,5 км . Так як їздить 251, то взагалі темний ліс: 2.03.18 взагалі на рейс не вийшло дві маршрутки - добирайся чим хочеш зранку на роботу, у вихідні, взагалі одна маршрутка на годину, в мороз транспорт не прогрівають - тиждень в холоді = на лікарняному з запаленням...питання де конкретне обґрунтування підняття плати за проїзд, збори???? 150 і 18 зняли(
Відповісти
то до зупинки перед Підгаєцьким кільцем буде 4 грн, а за кільцем - 6?
Відповісти
А хто перевізник. Чомусь ніде в марщрутках немае його прізвища на відміну від торчинських маршруток.
Відповісти
О! Тепер я знову Парламєнт куритиму
Відповісти
чим сільські діти гірші за міських що мусять платити по 2 гривні
Відповісти
Как выдать разрешение на маршрут ...то Вы регулируете .а поднятие цен -нет.Где логика.В договорах должны быть прописаны условия и обязательства с обеих сторон.Перевозчик-не прав.Без предупреждения поднять цену -это самовол.Департамент же не ездит на маршрутках.
За такие вещи их надо штрафовать.
Відповісти
ЯКА ВЛАДА ТАКИЙ І ПОРЯДОК !!! Мало того що маршрут дибільний, то ще й ціни підняли. І в Забороль і з Забороля з пересадкою треба добиратись. От і виходить що в місті дитина що доїхати до ТАМ-ТАМу витрачає на проїзд 1 грн, а якщо їде з Забороля то витрачає 3 грн. 6 грн в день !!! А дитина з міста 2 грн. Ну але за маршрут вже маємо дякувати нашій міській владі. Не хоче Забороль до Луцька -
от і маршрут №25 забрали і маршрут №251 пустили по Глушець. (Сірожа молодець!!!). Задовбали вже ці рішали. В депутати лізуть тільки для того щоб собі побільше бабла заробити.
(Адмін - досить боятись !!! Досить видаляти нормальні коментарі. Ви ж журналісти кінець кінцем!!)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні