«У всіх перевізників у Луцьку – касаглазіє», - Гунчик

6
5
«У всіх перевізників у Луцьку – касаглазіє», - Гунчик
Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик закликав перевізників, водіїв, поліцію та владу вирішити питання з безпекою на дорогах.

Про це йшлося 5 березня під час оперативної наради в ОДА.

За словами Володимира Гунчика, на дорогах Волині трапляється дедалі більше аварій та порушень правил дорожнього руху.

«У Луцьку маленький «Смартік» виїхав на огорожу і його знімали руками. Це ж з якою швидкістю треба гнати? У Луцьку ми бачимо: тролейбус зіткнувся з маршруткою, маршрутка ще з чимось. Хіба це нормально?» - обурився він.

Володимир Гунчик наголосив, що поліція і влада має проводити жорстку роботу з водіями та перевізниками.

«У всіх перевізників у Луцьку – касаглазіє. Права рука їде, друга видає решту... Таке враження, що вони як п’яні їдуть. Так не має бути», - наголосив Гунчик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
косоглазіє - косоокість
Відповісти
Ну по-перше він - державний службовець, ще й якого рівня - губернатор. Це навіть не мова! Це жах! Пишіть йому тексти, якщо не вміє говорити! Хай вчить напам'ять!
Відповісти
Азіров курить
Відповісти
Курить Палиця у Швейцарії! :) Хто щось робить - то є що про таких казати, писати, брудом поливати... А кого немає в області - той гарний, білий и пухнастий :)))
Відповісти
Всі бачуть що ,,касоглазіє,,а чому ніхто не бачить що не може одна людина і авто керувати і здачу давати і на дорогу і в салон....Вам не здається що доречно їздити з кондуктором
Відповісти
Так треба буде ще й з кондуктором ділитись наторгованим за зміну.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні