Сцену для «Оскара» прикрасили камінням Swarovskі

2
4
Сцену для «Оскара» прикрасили камінням Swarovskі
Церемонія вручення престижної премії "Оскар-2018", яка відбудеться в ніч з 4 на 5 березня в Лос-Анджелесі, пройде на сцені, прикрашеній камінням Swarovski.

Про це повідомляють організатори заходу, - передає 24 канал із посиланям на Architectural Digest.

Відомо, що для оформлення сцени вже 6-й рік поспіль запрошують дизайнера Дерека Маклейна. До ювілейної 90-ї церемонії "Оскар" митець вирішив створити арку над сценою, прикрашену камінням Swarovski.

Дерек Маклейн використав 45 мільйонів дорогоцінних кристалів для декору.

Натхненний світлом і його віддзеркаленням, дизайнер вирішив створити арку з використанням 45 мільйонів кристалів Swarovski перед кулісами, щоб створити приголомшливий фон. Крім того, Маклейн додав дзеркала, кришталеві люстри та інші деталі, – розповіли організатори виданню.

За словами дизайнера, у 2018 році він прикрасив головну платформу "Оскара-2018" у стилі абстракціонізму. На його думку, сцена стала подібною до "мінералу або своєрідної скульптури з подрібненого скла".

Більшу частину займає світлодіодний екран, на якому будуть транслювати проекції, створені відповідно до ескізів Дерека Маклейна. Глядачі під час шоу будуть бачити тривимірні об'єкти, що з'являтимуться на сцені.

Теги: оскар, кіно
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Советую Вам хорошую пасеку, на которой покупаю большой ассортимент продуктов пчеловодства как для себя таки для своих родных.
Пчеловоды оформляют всю пчелопродукцию на проффесионально, советы как употреблять по важным вопросам дают. Очень много нужных статей на блоге, Вот несколько из них:
https://med-na-dom.com/med/368-srok-godnosti-naturalnogo-meda-otvety-pchelovoda.html
https://med-na-dom.com/pilca-perga/42-zloupotreblenie-k-primeneniyu-pylcy-peredozirovka-pylcoy.html
https://med-na-dom.com/pilca-perga/254-poleznye-svoystva-i-primenenie-pylcy-sosny-lechenie-protivopokazaniya-i-otzyvy-k-sosnovoy-pylce.html
https://med-na-dom.com/
https://med-na-dom.com/propolis/520-jeffektivnoe-primenenie-propolisa-dlja-schitovidnoj-zhelezy.html
https://med-na-dom.com/med/521-poleznye-svojstva-meda-s-mjatoj.html
https://med-na-dom.com/med/328-skolko-gradusov-v-medovuhe.html

Одним словом они молодцы и я их рекомендую.
Вот их интернет ресурс где я заказывал иммуностимулирующие продукты - https://med-na-dom.com/
Відповісти
Друзья, я последние несколько лет от слова совсем не смотрю телевизор!!! И считаю его Злом, так как вся информация преподносится так как нужно руководству страны. А мы это кушаем.
В последнее время все больше смотрю Ютуб и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые новостные сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отсеивайте лишние, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную статью, которая касается каждого из нас:
https://myukraina.com.ua/prognoz/predskazaniya/astrologicheskij-prognoz-dlya-ukrainy.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні