Я хочу подарувати нове життя пісням тата, - дочка Хурсенка на «Голосі країни»

1
7
Я хочу подарувати нове життя пісням тата, - дочка Хурсенка на «Голосі країни»
Дочка відомого луцького композитора та співака В'ячеслава Хурсенка Марія Хурсенко взяла участь у пісенному шоу "Голос країни-8" на телеканалі "1+1".

Дівчина виконала пісню батька під назвою "На острові чекання".

За словами Марії, вона прийшла на відбір конурсу для того, щоб продовжити шлях батька та подарувати його композиціям нове життя.

Після сліпого прослуховування до учасниці повернулося три тренери: Джамала, Потап та Сергій Бабкін.

"Дуже приємно бачити, як покоління зростає, і так само приймає таку ж дорогу, як і батько, виконує його пісні. Це, напевно, те, чого він найбільше хотів. Щоб його донька співала пісень так красиво, як ви сьогодні", - прокоментувала виступ дівчини Тіна Кароль.

Однак Марія Хурсенко зазначила, що батько не хотів, щоб вона продовжувала його шлях.

"Він, напевно, знав, наскільки це важко і оберігав мене від цього. Коли тата вже не стало, я відчула, що хочу спробувати і почала співати", - зазначила дівчина.

"Мені сподобалося, як ви почали. Голос спочатку не хотіли показувати. Ви все зрежисували таким чином, що у фіналі тільки відкрили його. Це мене захопило", - зазначила Джамала.

Дівчина вибрала собі тренером Сергія Бабкіна. Співак зазначив, що навіть виконував пісню її батька, тому матиме за честь працювати з його донькою.

"Мені подобається, як вона себе тримає, в ній щось є таке цілісне. Сергію, ми вітаємо тебе, це було і красиво, і логічно, і тематичено, і душевно, і правильно. Це такий сезон, діти геніальних людей приходять до нас", - зазначив насамкінець Потап.

Довідково:

В'ячеслав Хурсенко - відомий український композитор та співак. Він написав такі відомі пісні: "Соколята", "Панує ніч", "Dіра.Надія. Любов", "Я тебе розлюбив" та інші.

В'ячеслав Хурсенко переїхав до Луцька в юності, тут закінчив музичну школу та училище. За фахом чоловік - фельдшер-акушер.

Відомим, як співак В'ячеслав Хурсенко став завдяки участі в фестивалі "Оберіг". Згодом його пісні неодноразово звучали у відомих фільмах та на українських фестивалях.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дякуємо, Марічка, за гарний виступ!!!Ти гідно продовжуєш творчість тата, який назавжди житиме в серцях кожного з нас!!!Ми тебе підтримуємо:)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні