ЛНТУ відмовився йти на навчання з понеділка

6
-3
ЛНТУ відмовився йти на навчання з понеділка
Луцький національний тенічний університет не працюватиме протягом понеділка-середи, тобто 5, 6 і 7 березня.

Про це йдеться у розпорядженні ректора Петра Савчука, яке той підписав 2 березня.

У повідомленні Студентської ради ЛНТУ йдеться, що «розпорядження діє, незважаючи на рішення Кризового комітету від 03 березня 2018 року».

Той факт, що протягом понеділка-середи ЛНТУ «гулятиме», підтвердив і ректор вишу у коментарі виданню «Конкурент». «Навчальний процес буде продовжено з 9 березня» - сказав він.

Нагадаємо 2 березня на Волині оголосили про призупинення навчання в навчальних закладах через потребу економити енергоносії.

Утім, вже 3 березня стало відомо, що вимушені "канікули" скасовуються: Кризовий комітет Міністерства енергетики та вугільної промисловості України ухвалив рішення про відновлення навчання. «Керівництву ВНЗ та органам місцевого самоврядування надіслали спеціальні листи-роз’яснення. У них зокрема йдеться про відновлення навчання на всій території України з 5 березня 2018 року» - йшлося у повідомленні міністерства.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для чого їм вчитися? На варшавці знання не потрібні, тільки корочка диплома.
Відповісти
Там місця СНУшніками зайняті вже на базарі
Відповісти
І правильно зробили. Бо дякуючи дибільним кермувальникам при владі багато студентів розїхалось
Відповісти
Саме так, поїхв додому білет 100гр і щотепер відразу повертатись?
Відповісти
Коли пишете новини, перевіряйте інформацію. В ЛНТУ понеділок завжди був вихідним днем, а субота робочим. Такщо тільки 6,7. А навчання починається 9 числа.
Відповісти
а ви деб*ли вкурсі що ЛНТУ в понеділок і так завжди був вихідний?) тож навіщо студентам виїжжати з різниз міст на 2 дні навчання? не всі там навчабться з Луцка..... др чого ця стаття хто автор?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні