Медсестра з Волині вигадала вагітність і заявила про викрадення дитини

5
-7
Медсестра з Волині вигадала вагітність і заявила про викрадення дитини
Колишня медсестра волинського наркодиспансеру Марія Сергіюк, яка заявила про викрадення новонародженої дитини, не була вагітною.

Такі висновки зробили одразу кілька акушерів-гінекологів, - йдеться у сюжеті НТН.

Нагадаємо, жінка стверджувала, що у Млинівській районній центральній лікарні на Рівненщині у неї викрали новонароджену дитину.

Каже, що пам’ятає, як народила донечку, а через 2 дні вона зникла, і нині лікарі запевняють, що ні пологів, ні навіть вагітності не було.

"Дівчинку народила. Вага 3.200, 48 сантиметрів. Далі вони мене почали колоти, я їх питала за уколи, вони мені казали, що так треба. Потім мені щось робилося, я не знаю що, але в мене дитина була лише всього два дні", – розповідає Марія Сергіюк.

Цікаво, що наприкінці грудня Марія Сергіюк справді була у млинівській лікарні, однак не у пологовому відділенні, а у неврологічному зі струсом мозку.

І сусіди жінки, і навіть сільський лікар, який її оглядав, запевняють – Марія точно була вагітна.

Втім, судово-медичні експерти, яких викликали з Києва, переконують – жінка навіть не була вагітною. Медики не знайшли у пацієнтки післяпологових змін ні у молочних залозах, ні в органах малого тазу. Кажуть, її діагноз - «Синдром хибної вагітності».

Синдром хибної вагітності – психічне захворювання, симптоми якого такі ж, як і у справжньої вагітності. Тому рідні жінки і повірили у появу дитини.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та вона ж не медсестра.... санітарка
Відповісти
Стоп, але ж дільничий лікар після огляду поставив їй якийсь термін вагітності і послав ставати на облік у жіночу консультацію. Це ж було написано і у вас і у конкурентів.
Відповісти
І написано в попередній же статті, що ніяких судмедекспертів з Києва не було, а оглядали рівненські гінекологи і результату ще експертизи офіційного не було, а та ж завідуюча полового відділення вже знала її результат. А як могли встановити, що вона не народжувала, як знову ж таки попередню дитину, яку вона народила в тому ж таки відділенні їй віддали мертвою в коробці і коробку не веліли відкривати. Ц знову ж таки інформація із інтернет видання.
Відповісти
Дуже дивна історія...в голові не поміщається
Відповісти
За гроші можна купити все!!! Краще би добре перевірили ту лікарню і тих лікарів. А то багато нестиковочок
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні