Топ найбагатших: хто з волинських аграріїв платить найбільше податків

2
0
Топ найбагатших: хто з волинських аграріїв платить найбільше податків
Птахокомплекс "Губин", "П`ятидні" та "Волинь Нова" – аграрні підприємства, які платять найбільше податків на Волині.

Загалом же у 2017 році 220 представників аграрного сектору заплатили до бюджету 401,5 мільйона гривень податків, - повідомили у прес-службі обласного управління ДФС.

Майже половину надходжень - 46,6 відсотка, сплатили десять сільськогосподарських виробників.

Найбільшими платниками до бюджету є ТзОВ "Птахокомплекс "Губин", ТзОВ "П`ятидні", ТОВ "Волинь Нова", ПОСП ім. Шевченка, ТзОВ "Агідель", сільськогосподарське приватне підприємство "Рать", ТзОВ "Городище", ТОВ "Агросвіт-Волинь", ТзОВ "Прогрес", ТзОВ "Віра- 1".

«На Волині аграрії – платники ПДВ у минулому році сплатили до бюджету 146,8 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб. Тобто, працівники цих сільськогосподарських товаровиробників отримали гідну легальну зарплату, відповідно – соціальні гарантії від держави», - наголошує начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

На Волині в умовах спрощеної системи працює 536 сільськогосподарських товаровиробників. 220 представників аграрного сектору є платникам податку на додану вартість. В Реєстрі отримувачів бюджетної дотації перебуває 107 с/г виробників.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Краще в визначили, хто найбільше шкодить екології
Відповісти
Це ми і шкодимо. Під час оранки, посіву і збирання врожаю ідуть викиди (СО2). На фермах ‚ де утримуються корови, свині також неприємний запах. Думаю потрібно по закривати усі ферми і припинити обробіток землі, щоб так званій лучанці, яка не так давно переселилася в Луцьк з північних районів Волині було чисте повітря. Їй також заборонити вживати їжу , щоб своїми викидами не забруднювала повітря.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні