Няня з Луцька вдарила дитину Ольги Фреймут

7
-6
Няня з Луцька вдарила дитину Ольги Фреймут
Лучанка Марія Сенатор, яка працювала нянею в Ольги Фреймут, вдарила по обличчю її сина.

Про це Ольга Фреймут написала у своєму Інстаграмі.

Ольга Фреймут розповіла, що останнім часом її син, якому 1 рік і 8 місяців, дуже тривожно спав вночі.

"Це не зубки - у сина вже всі прорізалися. І він у нас не погано розмовляє - сказав би. А ще Валерій почав панічно за мене хапатися, втікати від няні. Навіть, коли я в одній з ним кімнаті відходила до вікна, він починав плакати: "Мама тут! Мама тут!" Валерій постійно казав, що вкусить Марію ( так звати його няню), плакав і біг до нас з Володею, бабусь, до першої няні Каті, яка тепер з Євдокією, моєї сестри, навіть до домашньої робітниці", - йдеться у дописі.

За словами Ольги Фреймут, у її домі стоять відеокамери, тому вони дізналися причину такої поведінки сина.

"Мені стало відомо, що няня вдарила мого сина по личку. Дала ляпаса. Як дорослому. При цьому сказала, що це - здача, бо дитина її вкусила. Валерій розплаканий перепитав: "Здача?". За що?", - пише жінка.

Телеведуча також написала, що няню звуть Марія Сенатор і вона з Луцька.

"Ця жінка отримувала щедру зарплату - два дні її роботи - стільки моя мама заробляє вчителькою за місяць. Я робила подарунки її дочці. Турбувалася, смачно годувала, вона користувалася послугами мого водія. Для комфорту няні винайняли затишну квартиру. Марія завжди казала, що готова : "мені руки підстелити". Я пишу цей пост - і плачу!" - додає телеведуча.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ннддаассс!
Такій важко вгодити!
Відповісти
Це надзвичайно важлива для нас інформація...
Відповісти
Усе піар.Якщо в будинку камери, то вони переглядаються кожен день.А то ніхто не міг зрозуміти , що ж з Валерою сталось, і тільки переглянувши камери, зрозуміли що до чого.Де ж тоді докази?На словах всі герої!!!Пропала з екрану, то в мережах вирішила піаритись.Смішно
Відповісти
Де ж докази?Якби це і дійсно сталось, докази вже давно були б в Фреймут на сторінці.А так, думаю їх і не вартості чекати.Усім і так зрозуміло, що це лишній привід піар ходу блят Олі
Відповісти
То гляди сама свою дитину. Понароджуєте і спостерігаєте з боку, як воно росте. Мамочкі, все переводите на гроші. Дай любов дитині.
Відповісти
Де я пропав
Відповісти
Я б дав ляпаса мамі по дупці.бо я теж з Луцька.можна ???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні