Нардеп поскаржився Луценку на прокуратуру Волинської області

0
4
Нардеп поскаржився Луценку на прокуратуру Волинської області
Нардеп Ігор Лапін вважає, що прокуратура Волинської області мала би звернути увагу на дерибан землі у місті, безлад у міській раді, безпідставні відмови у наданні земельних ділянок атовцям. Однак, на його думку, вона цього не робить. Навпаки, каже обранець, усе це відбувається за її мовчазної згоди.

Свій запит до Генпрокуратури він озвучив у стінах парламенту 2 березня.

"Бардак у Луцькій міській раді, дерибан землі, безпідставні відмови у наданні земельних ділянок атошникам і в той же час видачі гектарами земельних ділянок для своїх людей. Незаконне захоплення влади і відсторонення секретаря, суди і кримінальні справи проти посіпак олігархату - в. о. міського голови Поліщука та Пустовіта", - так охарактеризував стан справ у своєму місті нардеп.

За його словами, прокуратура області із незрозумілих причин не оголошує підозри "окупантам місцевої влади, не продовжує строки санкцій справ щодо тітушок за злочини організованих груп, стеження за депутатами всіх рівнів, підпалів авто активістів та депутатів".

"Ми пам'ятаємо, як у нас на Волині воїни виходили на мітинг під ОДА, даючи вотум довіри силовикам і вимагали справедливості, щоб не дійшло до самосудів", - зазначив Лапін.

Він звернувся до Генпрокуратури із проханням звернути увагу, до чого призводить бездіяльність процесуальних керівників в області.

"Не оголошуються підозри по даних кримінальних справах. Вони профукують строки подачі на продовження термінів. І це робиться все лише за мовчазної згоди процесуального керіництва, прокуратури Волинської області в тому числі", - додав він.

Нагадаємо, під час сесії Луцької міської ради 28 лютого депутати віддали в оренду ТОВ «Житловий квартал» на 10 років землю на Рівненській, 119. Тут планують збудувати дев’яти- та десятиповерхові житлові будинки з офісними приміщеннями, багоповерхові гаражі, спортивно-оздоровчий центр. Ще одну земельну ділянку для будівництва багатоповерхівки віддали на вулиці Вороніхіна, 37.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні