На Волині обмороження дістала дитина

1
-8
На Волині обмороження дістала дитина
У Локачинському районі 10-річна дитина дістала обмороження.

Про це повідомила чергова медсестра приймального відділення Локачинської ЦРЛ Світлана Нерода, - інформує Район.Локачі.

За словами медпрацівниці, після надання медичної допомоги дівчинку для проходження лікування відправили додому, оскільки ступінь ушкодження визначили як легкий.

Зазначимо, у приймальному відділенні лікарні цілодобово працює пункт обігріву, розгорнутий працівниками Локачинського районного відділу Управління ДСНС України у Волинській області.

«Внаслідок складних погодних умов багато жителів району отримали травми. Протягом трьох зимових місяців до лікарні із переломами кісток та пошкодженнями зв’язок звернулись близько сорока осіб. Ще у багатьох виявили забої м’яких тканин», - повідомив лікар-травматолог Василь Мигович.

Невтішною є статистика захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції. Заступник головного лікаря Локачинського центру ПМСД Ірина Мигович та сімейний лікар Ніна Літсевич наголосили, що з початку епідеміологічного сезону (жовтень 2017 року, - ред.) у Локачинську ЦРЛ звернулося 1447 хворих на ГРВІ, з них 62% – діти.

Майже половина від зазначеної кількості звернень були у лютому.

Нагадаємо, у Луцьку знайшли уже п'ятого безхатька, який загинув, ймовірно, від переохолодження.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Батьки економлять на дітях і купують дешеве не якісне взуття,а потім жаліються,що діти хворіють(у цьому випадку дитина відморозила ніжки),ібагато грошей іде на лікування.Батьки купуйте теплий,якісний,комфортний зимовий одяг для діток.Не економте на здоров'і своїх же дітей.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні