Луцьких малюків познайомлять зі світом IT в особливому форматі*

0
7
Луцьких малюків познайомлять зі світом IT в особливому форматі*
Команда нового проекту KidIT у Луцьку запрошує на заняття з візуального програмування.

Це чудова можливість для дітей познайомитись зі світом ІТ в яскравому, цікавому та особливому форматі.

Чому саме KidIT?

Керівник луцької школи Соробан і засновник KidIT у Луцьку Дмитро Трухін розповів про те, чому вирішив створити проект з візуального програмування для дітей:

"Наш син у цьому році закінчив курс школи Соробан, який йому дуже багато чого дав, ми це бачимо неозброєним оком. Але не хотілося б на цьому зупинятись. Дитині потрібно кудись рухатися. Через це ми звернули увагу на KidIT, тому що в Луцьку не знайшли ніякої альтернативи в плані програмування. Крім того, є запити від інших випускників школи Соробан та їхніх батьків про те, що ж робити далі", - зазначив Дмитро.

Наразі батьки випускників також шукають, куди віддати дитину, щоб вона продовжувала розвиватися після проходження дворічної програми Соробану.

KidIT - перші в житті дитини курси програмування з акцентом на розвиток КРЕАТИВУ – створення історій, мультиків, ігор за допомогою технологій. Курс має певні левели (рівні), по закінченню яких дитина видає власний продукт з презентацією, тобто продовжує практику самостійного навчання під опосередкованим керівництвом вчителя-наставника.

Основна ідея KidIT

"Програма поділена на левели, які тривають в середньому по 12 занять. Під час навчання діти створюють анімацю, найпростіші ігри. Тобто, крім того, що вони навчаються, вони ще й створюють. Основна ідея в тому, щоб перетворити дитину зі звичайного споживача на творця. Таким чином ваші син чи донька не просто сидять за планшетом, споживаючи те, що їм дають, а самі можуть навчитися створювати", - каже Дмитро Трухін.

"Ну і, звичайно, це спосіб подання матеріалу. Є мови програмування для дорослих, наприклад Python, але вона дуже добре адаптована для дітей. До речі, в нас на заняттях наші учні не тільки сидять за планшетами (це тільки 30% від часу всього заняття), але й мають чимало активних моментів," - пояснив керівник школи.

До того ж, для дітей також передбачений розвантажувальний левел, який дозволяє їм попрацювати у інших напрямках.

Що таке KidIT?
- це цікаві проекти на Scratch, ScratchJr, Tynker;
- розвиток 4С: комунікації, креативності, командної роботи та критичного мислення у дитини;
- навчання взаємодії один з одним в команді.

Усіх охочих 10 березня кличуть на безкоштовне пробне заняття, щоб познайомитись з організаторами, а дітвора може спробувати створити свій перший IT проект.

Що будемо робити:
- створювати власні анімації, історії та ігри на платформах Scratch, ScratchJr - інтуїтивно зрозумілих навіть для наймолодших програмістів;
- вчитись критично мислити, працювати в команді, а також знаходити нові можливості діяти самостійно;
- програмувати, граючись - адже це так весело.

Адреса - м.Луцьк, вул. Олеся Гончара, 3

Час проведення занять
- 5-6 років - ScrachJr - 11:00
- 7-8 років - ScrachJr - 12:30
- 7-8 років - Scrach - 14:00
- 9-12 років - Scrach - 15:30



Надалі заняття відбуватимуться в будні дні та по суботах.

В наш час, мабуть у кожної дитини є свій планшет, візьміть його з собою на заняття, адже діти з більшим натхненням працюють на власних гаджетах.

Проте, якщо у вас немає такої можливості, не страшно, ви зможете скористатися одним із наших планшетів для програмування.

Кількість дітей у групах обмежена - тому реєструйтесь просто зараз!

Зробити це можна тут
https://goo.gl/fs8dTk

099 067 4174 - Катерина



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні