Лучани - герої шоу «Міняю жінку»

16
-3
Лучани - герої шоу «Міняю жінку»
Участь у шоу "Міняю жінку" взяла родина із Луцька.

Наталія та Павло, виховує двох діток - Максима та Вікторію. Разом вони вже 11 років, але сьогодні сім’я переживає не найкращі часи.

Голова родини вільний час присвячує своєму авто, іноді він зникає на роботі на кілька днів та не приховує від дружини постійні зради та коханок.

У той час, як Павло відпочиває в компанії інших жінок та друзів, Наталія на зарплату продавчині на ринку утримує всю родину. Після кожної сварки Павло виганяє дружину та дітей із дому, проте самостійне життя Наталі розпочати складно, адже зароблених грошей не вистачає навіть на оренду квартири.

«Павло розповідав мені про свої зради, показував фото коханок. Я не вірю, що нашу родину можна врятувати. Сподіваюся, за час проекту я переоціню своє життя і зможу змінити його на краще», - коментує Наталія.

Однією з пар, яка вирішила взяти участь у проекті та покращити свої сімейні стосунки, стала молода родина із Кам’янського Дніпропетровської області. Юля та Сергій вже 13 років разом, виховують донечку Єву. Пліч-о-пліч вони відкривають власні бізнеси, підтримують один одного, а на проект прийшли за новими враженнями та емоціями:

«Хочу побачити, як живуть інші родини, щоб зробити нашу ще щасливішою. Я - муза для свого чоловіка. Можливо, мені вдасться навчити цьому й іншу маму», - розповідає Юля.

За 6 днів обміну дружинами Юля у Луцьку відчує себе в ролі сімейного психолога та спробує перевиховати місцевого «донжуана». Наталія в Кам’янському вперше відчує, що таке справжній сімейний затишок та підтримка чоловіка. А відверті розмови з Сергієм змусять переосмислити власне подружнє життя та підштовхнуть її змінити його на краще.

Чи зміниться луцький підкорювач жіночих сердець, глядачі дізнаються сьогодні о 22:00 на телеканалі 1+1 в проекті Міняю жінку.

Теги: шоу, луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чоловік хизується своїми коханками перед законною дружиною!?БРАВО!!!Та й чоловіком його назвати дуже важко.В мене був приблизно таки й же.Народила дитину,через 2місяці вийшла на роботу,бо зрозуміла,що ніхто мене забезпечувати не буде.В той час коли я працювала з дитиною була моя мама,а поверталась я додому,вона йшла на роботу у нічні зміни,а тато просто жив...p.s.Мене хватило на 5років.При народжені дитини мені хватило розуму записати дитину на себе.Житло було моє.Я сама влаштувала дитину в садочок у Луцьку,а потім у школу(ми з села).По черзі з мамою інколи їздим до Польщі,то ж гроші є,дитина одіта,взута,навчається.Усе добре.Жінки,не бійтеся іти від тих,кому Ви не потрібні.Не бійтеся працювати і розраховувати тільки на себе.
Відповісти
Молодечик!!! Мамі здоров'я крепкого!
Відповісти
Повністтю з вами згідна... ви молодець.
Відповісти
Горбатого могила справить
Відповісти
Який нах донжуан.Одні понти щей жадне.
Відповісти
Це ви про кого пишете?
Відповісти
Які ж ви всі " розумні". Знаєте когось обгаварювати, а самі що вартує те в житті?
Відповісти
Якщо в сімї проблема, не має винного одного. Це точно. Так, він не подарунок. А , що жінка зробила для виправлення ситуації ...Окрім дітей роботи, потрібно і чоловіку увагу приділяти. Вони ж як діти Сексуальне життя відповідає на 90 % за психологічний стан родини. І це факт . А дружина вирішила СПАТИ ОКРЕМО..Коса на камінь. ОТ наказала так наказала ...Дівчата будьте хітрішими....
Відповісти
я згідна що 90 % ,а скільки відсотків сексу треба для 50-60 років ??? Потрібна увага ,розуміння і піддтримка .Вибачте ,а переспати це не проблема .Потрібно знати ,що чоловік якщо не може заробити то він дружину піддтримує,іі замінить дома по господарству .ГНАТИ ТАКОГО ТРЕБА .Я терпіла 15 років.Слава боггу знайшлася яка подумала ,що це бріліант .Кинула чоловіка бізнесмена і дітей залишила без нормальноїсім"ї і проміняла на альфонса.ЗАРАЗ через років зрозуміла ,,,АЛЕ ,,,,,,(((( Я ій БЕЗМЕЖНО ВДЯЧНА ЩО ЗАБРАЛА ЦЕ від мене .думаю що я би не побачила нормального життя і світу . ДЯКУЮЮЮЮЮЮЮ)))
Гоніть .Повірте шкодувати не будете
Відповісти
Ви, напевне, не уважно дивилися закінчення передачі. Жінка чітко пояснила, що їй бридко цілувати чоловіка, з уст якого щойно летіла в її бік нецензурщина.
Відповісти
Обоє рябоє!!! Одне варте другого!!!
Відповісти
Шкода, що через житлові питання, жінки змушені терпіти ось таких представників чоловічої статі, бо чоловіком його назвати язик не повертається. А Наталка - молодець. Красива жінка та прекрасна мама. Щастя їй і удачі.
Відповісти
Надзвичайно нудна і нецікава передача вийшла. Постійно дивлюсь і завжди цікавеньке щось. А то побудували обмін на проблемах сім'ї. Жінка має прожити і іншій сім'ї, життям іншої жінки. А тут дві сім'ї обговорювали проблеми однієї. Чи то моменти не цікаві у ефір попали, чи то обмін невдалий. . . Надіюсь новий сезон надалі буде набагато кращим і не перетвориться на проект" Врятуйте нашу сім'ю"
Відповісти
Наташа дуже симпатична жінка, сама виховує дітей. А для чого це чучало, яке облизує свою машину і бігає по проститутках? Геть його гони. Правильно робиш, що спиш окремо. Спати з ним, то так можна і з іншим чоловіком. Нахрєна він тобі - грошей не дає, уваги не приділяє, дітьми не цікавиться. Бидло, бидло, бидло!!!!!!!
Відповісти
Правильно, в кого проблеми, того й обговорюють. Дуже пізнавальна і цікава передача. Нехай подивиться жінка Наташа, як відноситься чоловік до дружини, і нащо вона його тримає альфонса кончаного. Хай кидає, сто процентів її замітить гарний чоловік. Нехай не тратить на нього молоді роки. Красота.
Відповісти
Де взяти телефон Наташі? Симпатична дуже.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні