В Україні після вакцинації померла дитина

3
-3
В Україні після вакцинації померла дитина
В Україні тимчасово заборонили болгарську вакцину проти туберкульозу через смерть дитини.

Відповідний документ оприлюднений на офіційному сайті Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками, - пише Українська правда.

Мова йде про болгарську вакцину БЦЖ (вакцина проти туберкульозу). Тимчасову заборону оголосили через те, що до служби надійшло повідомлення від Білопільської райлікарні про смерть дитини після імунізації.

Їй ввели вакцину БЦЖ, ліофілізована /BGG VACCINE FREEZE-DRIED серії 297.

Препарат виготовила болгарська компанія BB-NCIPD Ltd.

Як зазначається в розпорядженні, ті, хто зберігають, реалізовують та застосовують препарат, мають терміново перевірити наявність серії лікарського засобу. Якщо він є, його одразу треба помістити в карантин.

Про подальшу долю препарату повідомлять згодом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скільки дітей померло чи захворіла із-за тих вакцин!! А вони ніяк не зрозуміють, чому лююди не хочуть вакцинуватися! Пиляютть грошіґ. продукують нові штами вірусних захворювань, своїми руками свторюють цілі пандемії, лякають батьків - все, аби люди купували сумнівні препарати
Відповісти
Вакцина є безкоштовна. Купляти ніхто не змушує.
Відповісти
Але ж нам Бог дав розум і ми повинні думати головами,бо гаші малюки себе не захистять,вони беззахисні,ми самі відводимо їх на смерть.Ці бандити своїх дітей не вакцинують ,а ми нарід і нашв діти їм непотріьні.Вони заради наживи готові витравити в9сіх.Ми раби тупі,коли полякалися їх пропаганди і залякування та масово впкцинуємось від кору.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні