Ми бл... могли не дати вкрасти землю, але нас не вистачило, - Юрій Моклиця про скандальну сесію

2
8
Ми бл... могли не дати вкрасти землю, але нас не вистачило, - Юрій Моклиця про скандальну сесію
Експерт Волинського центру розвитку урядування Юрій Моклиця емоційно висловився про події у Луцькій міській раді 28 лютого.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, понад 14 годин у Луцьку не могли завершити сесію міськради через скандальне питання про надання в оренду майже 2 гектарів землі на Рівненській, 119. Луцькі депутати та активісти блокували президію ради, заявляючи, що землю хочуть «роздерибанити» і протестуючи проти прийняття такого рішення.

Подаємо допис Юрія Моклиці без змін:

"Лучани і українці! Ви дуже і дуже сильно помиляєтесь вважаючи, що весь сенс участі людей в розбудові демократичного суспільства полягає у правильному виборі клітинки у виборчому бюлетені.

Не може такого бути! Не може найуспішніша (поки що) модель існування суспільства в світі залежати від помилок людей (а люди помиляються), або від людського фактору (а люди змінюються).

Весь сенс успішної країни полягає у здатності людей впливати на владу (будь-яку). Це страховка суспільства від помилок у бюлетені і від уйобків, які завжди були, є і будуть.

Ми МОГЛИ вчора дотиснути питання і не дати вкрасти землю!!! Ми блядь МОГЛИ (!!!) це зробити, але нас не вистачило.

Мій пост агресивний і нецензурний, я це усвідомлюю, але в мене є на це цілий гектар причин. Подумайте про це, якщо захочете його прокоментувати.

Бо тепер, коли хтось із Луцька буде мені тюхати свої теорії щодо успішного майбутнього, я спитаю: "а ти де був (була) 28-го лютого?"

Ні, це не всіх стосується, не переймайтесь. Кожен будує цю країну по-своєму, я це поважаю. Але якщо просто попиздіти, то вибирайте для цього час і місце скурпульозніше. Бо я ще довго буду злий".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і це каже людина, яка ніколи нічого не крала і не брала) Всі стали святими і волинь 24 теж. І на святих працюєте.
Відповісти
То дали булі землю, чи ні?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні