Ми правильно зробили, що їх вигнали: у Ляшка прокоментували скандал у Луцькраді

0
19
Ми правильно зробили, що їх вигнали: у Ляшка прокоментували скандал у Луцькраді
У партії Ляшка зробили резонансну заяву про депутатів Луцькради, які фігурували у центрі "земельного скандалу".

Про це повідомляє прес-служба партії.

Подаємо текст заяви без змін:

"У зв’язку з ганебними подіями, що мали місце на сесії Луцької міської ради 28 лютого 2018, коли землі комунальної власності дерибанились депутатами, та рядом публікацій у ЗМІ про належність деяких депутатів до наших партійців, Волинська територіальна організація Радикальної партії Олега Ляшка повідомляє наступне:

1. Депутати Луцької міської ради Костянтин Петрочук, Сергій Була та Аркадій Соломатін, які сьогодні перебувають в центрі земельного скандалу, уже тривалий час не є членами Радикальної партії Олега Ляшка. Рішенням Президії Політичної ради партії від 15 березня 2017 року вони виключені з лав Радикальної партії через порушення партійної дисципліни і втрати довіри.

2. Волинська територіальна організація Радикальної партії Олега Ляшка підтримує рішення ініціативної групи жителів міста Луцька щодо відкликання колишніх членів Радикальної партії Сергія Були, Костянтина Петрочука та Аркадія Соломатіна і позбавлення їх депутатських мандатів через те, що вони втратили довіру не лише однопартійців, але і своїх виборців. Події в міській раді 28 лютого лише підтверджують правильність рішення як РПЛ, так і громади щодо недовіри цим політикам.

3. Звертаємось до журналістів, які представляють ЗМІ Волині, із проханням бути об’єктивними та не поширювати інформацію, яка не відповідає дійсності про причетність даних осіб до нашої партії"


Нагадаємо, на сесію винесли питання про виділення майже двох гектарів землі під забудову на вулиці Рівненській, 119 для ТОВ "Житловий квартал". Раніше повідомлялося, що підприємство «Житловий квартал» належить людині, близькій до нинішнього заступника міського голови Костянтина Петрочука.

Директором вказаного товариства є Ришко Мирослав Джанович, який є рідним братом дружини Костянтина Петрочука, вказаної у його декларації - Петрочук Олени Джавнівни.

А одним із засновників товариства є друг Сергія Були та Петрочука Мацюк Віктор Борисович, який свого часу балотувався до міської ради від Радикальної партії.

Депутати, які перебувають в опозиції до «проукропівської» більшості, заявили, що це – «дерибан», адже землю хотіли віддати забудовнику безоплатно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
19

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні