Владі Луцька «настільки пофіг, що аж не соромно», - експерт про «дерибан» землі

2
-7
Владі Луцька «настільки пофіг, що аж не соромно», - експерт про «дерибан» землі
Експерт Волинського центру розвитку урядування Юрій Моклиця обурений голосуванням «проукропівської» більшості щодо виділення земельної ділянки на вулиці Рівненській, 119.

Про це йшлося 1 березня під час «круглого столу».

На початку зустрічі опозиційних депутатів із журналістами Юрій Моклиця подякував «героїчним людям», які вчора на сесії виборювали інтереси лучан, зокрема, депутатам, активістам, представникам медіа.

«Якщо перші кілька хвилин більшість виправдовувааись, то далі це було насміханням. Одна фраза мене пронизала повністю. Я не буду називати людину, бо не можу підтвердити це записом. Але прозвучало таке: «Мені настільки пофіг, що аж не соромно». Отак виглядала фракція «УКРОП» 28 лютого. Це дуже неприємно і дуже боляче», - наголосив Юрій Моклиця.

За його словами, опозиційні депутати оскаржуватимуть рішення про виділення землі на Рівненській у суді. Також обранці громади проситимуть правоохоронців та служителів Феміди дати оцінку діями муніципалів під час сесії.

«Сиротинська (ред. – начальник департаменту муніципальної варти) фактично дала злочинний наказ своїм підлеглим. Тітушки для нас – уже аксіома», - зазначив він.

Нагадаємо, у середу, 28 лютого на сесії Луцької міської ради виникла бійка. На сесію винесли питання про виділення майже двох гектарів землі під забудову на вулиці Рівненській, 119. Ще одну земельну ділянку для будівництва багатоповерхівки хотіли віддати на вулиці Вороніхіна, 37. Депутати, які перебувають в опозиції до «проукропівської» більшості, заявили, що це – «дерибан», адже землю хотіли віддати забудовнику безоплатно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
експерт юра анекдот ходячий і не смішно
Відповісти
Чия б корова мичала, а твоя, Юрію, мовчала б! Фахівець для овець.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні