«Це дно. Депутати мають іти геть»: що пишуть про гризоту у Луцькраді

12
2
«Це дно. Депутати мають іти геть»: що пишуть про гризоту у Луцькраді
Засідання Луцької міської ради, яке відбулося в останнй день зими, і затягнулося далеко за північ, стало безпрецедентним за кількістю скандалів, звинувачень і способів протистояння.

Більшість, сформована УКРОПом, хотіла “протягнути” рішення, яким віддавали в оренду ділянку комунальної власності на вулиці Рівненській, 119 фірмі «Житловий квартал». Зрештою, землю передали в оренду на 10 років. Площа ділянки - майже два гектари.

Частина депутатів наполягала, що не можна просто віддавати землю у приватні руки, набагато правильніше провести аукціон. До того ж фірму, яка отримала землю, пов’язують з провладними депутатами Сергієм Булою та Костянтином Петрочуком.

Незгідні з рішенням віддати землю цій фірмі активісти і депутати спершу вимагали доопрацювати питання. Коли ж головуючий Григорій Пустовіт відмовився це робити – стали протестувати, блокували президію, вмикати музику. Кілька раз доходило до бійок, у яких “на стороні влади” брали участь ще й муніципали і незрозумілі люди спортивної статури.

Події у раді не залишили байдужими багатьох. Журналісти, активісти та інші ділилися враженнями у соцмережах. Їх найцікавіші читати читайте нижче.

Олена Лівіцька:
"Весна, кажете? Це ГАНЬБА! Луцькі обранці, ви маєте скласти мандати! Григорій Пустовіт вашому цинізму не має меж... Це все можна було припинити завчасно! Більше десяти років ходжу на сесії, такого не було і близько. Одне діло музика, опозиція, гарячі питання. Інше - ці морди тітушок, ці бандюки, яких ви привели мочити неугодних! ПОЗОР!!! Справжня влада мала б вміти поступати дипломатично і мудро. Все, що ви можете, виходить, кричати в мікрофон, тиснути на кнопки, поки ваші тітушки б'ють морди колегам. ПС. І заради чого? Заради майже двох гектарів землі комусь там... Двох гектарів..."

Людмила Яворська:
"Луцькі депутати повинні скласти повноваження. Всі. Міська рада себе дискредитувала і повинна це визнати. Простіше кажучи: це пздц, рєбята :-("

Богдан Климчук:
"Це засідання Луцької міськради, коли депутати "порішали" колезі за безцінь гектар землі, може з успіхом увійти в історію найганебнішого :( Нас вчергове обікрали. І тут не Путін винний, а наша байдужість до того, що відбувається в місті і в Україні".

Мирослав Ватащук:
"Жоден фейк не відобразить того цирку, в який перетворилася Луцька міськрада. Коли сягаєш дна, тобі однаково постукають знизу".

Андрій Білан:
"Депутати зустріли весну бійкою, в рукопашці у раді пройшов деребан землі. Муніципальна варта перетворилась в тітушок, які грають роль приватної армії провладної більшості. Це вперше в історії Луцької міської ради відбулись такі сутички...певно, то ще не кінець".

Сергій Рижков:
"День надії і розчарувань. Депутати Радикали, ви дно. Муніципальна Варта, ви тітушки сучасні, зрадили ви місто. Тітушки молодці, що не втрачались (у вас приз зрительских сімпатій). Патрульна поліція Волинської області, я знав і вірив в Ваш професіоналізм, ви молодці і надихаєте працювати далі. 180 тисяч лучан, Вас нема для мене. Як казав герой мого любимого фільма "При нем душили його любімую жену, а він їй - потерпі, може, все обійдеться".

Катерина Павлова:
"Я не хочу зараз публікувати відео бійки, балагану і бездушного натискання кнопок під крики "Ганьба". Луцька Міська Рада - це дно. За які цінності у 2014 почалася війна? Сором, сором і ще раз сором.
Хай я не досвідчена журналістка, але я людина!!!!! І мені було боляче!!! Вас вже нічим не виправдати. Спонсор мого сьогоднішнього настрою - Павло Данильчук".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це не депутати це сходняк бандитських угрупувань. Українці чому ви такі дурні кого ви повибирали, де представники народу а не банд це ж не партії а банди Пера Барбариса, Бені Женевського, Юльки Облігації, Олега Вила, Андрія Краївки..... В Україні не має жодної партії. Крім людей що замерзли в підвалах є ще пенсіонери на грані голодної смерті.
Відповісти
Це повне дно!!! Так в наглу знехтувати інтересами громади, позор та ганьба, не має страху ні перед людми, ні перед Богом, продажні шкури.
Відповісти
Народ, добре подумайте як будете голосувати . Це результат правління нової самопроголошеної "влади". Це варяги.....Не ведіться на красиві обличчя та слова.
Відповісти
Цих дупутатів народ не обирав!Коли вже нарешті при йде адекватна молодь до влади?Бо цим баригам не місце в міськраді!Ганьба!!!
Відповісти
Клоуни присутні. Рижков &co. Але відпрацював гарно, майстерно і театрально. Від шефа премію попроси. Чи вже дали?
Відповісти
А хто шеф і за що мали заплатити?
Відповісти
Щоб думати,потрібні як мінімум мозги.Цих хохлів граблі бють по рясі періодично,а вониі і далі наступають на них.Ці недодепутати-пряме відображення в зеркалі нас.Хіба ми не знали,що таке цей кріп?Знали.І надалі будемо голосувати за цих хамелеонів,на жаль.Напевно ми приречені...
Відповісти
так на землі приватна власність і земля з власністю не може іти на аукціон.це вам і прокуратура скаже .читате закон
Відповісти
Власність чия?
Відповісти
Зібралися хапуги і покидьки. Відразу в барак в колонію посиленого режиму!
Відповісти
приватна
Відповісти
Луцька міська рада за короткий термін перетворилась в нужник лінивого дачника. За дерибан міста комусь доведеться відповідати, добром воно не закінчиться. Вони усі вїхали в міську раду, як блоха на собаці. А собаки - самі знаєте, хто: палиця, товстенюк. Бог - не фраєр, бачить усе.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні