Скандал у мерії: луцькі депутати зривають сесію через гектар землі

3
4
Скандал у мерії: луцькі депутати зривають сесію через гектар землі
Луцькі депутати-опозиціонери раз за разом оголошують перерви у сесійному засіданні, аби зняти з розгляду скандальне питання про виділення землі під забудову.

Про це стало відомо у середу, 28 лютого, під час сесії Луцькради.

Зауважимо, на сесії планують розглянути питання про виділення майже гектара землі на вулиці Рівненській, 119 ТОВ «Житловий квартал».

Підприємство планує збудувати там житловий комплекс.

Цікаво, що «Житловий квартал» пов’язують з близькими заступника міського голови Костянтина Петрочука та радника міського голови Сергія Були.

Депутати від БПП «Солідарність», ВО «Свободи», «Самопомочі» та «Народного контролю» вважають, що за цим питанням стоїть «дерибан землі», і вимагають зняти його з порядку денного.

Натомість депутати від більшості – з фракцій «УКРОПу», «Батьківщини» та «Радикальної партії Олега Ляшка» не погоджуються із цим.

Раніше лідер фракції «Народний контроль» Павло Данильчук приніс на сесію колонку та гучно увімкнув музику. За це на нього написали заяву в поліцію.

Також у сесійній залі була шарпанина.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тим часом громада міста мовчки дивиться, як розкрадають їх землю. І на слідуючих вибораз знову проголосують з Укроп, БЮТ та радикалів, бо отримають по 200₴
Відповісти
Просрали ! Ніхто не усвідомлює, що при проханні у міськ ради землі від простого громадянина в місті в наступні пару укропівських років її не найдеться і сантиметра! А хапугам, баригам, злодіям, що обкрадають громадян за відкати хоч завтра і навіть в центрі Луцька знайдеться ласий шматочок землі безкоштовної!земельна комісія форевер
Відповісти
Офіційна заява Радикальної партії Олега Ляшка Волинської області:
У зв’язку з ганебними подіями, що мали місце на сесії Луцької міської ради 28 лютого 2018, коли землі комунальної власності деребанились депутатами, та рядом публікацій у ЗМІ про належність деяких депутатів до наших партійців, Волинська територіальна організація Радикальної партії Олега Ляшка повідомляє наступне:
1). Депутати Луцької міської ради Костянтин Петрочук, Сергій Була та Аркадій Соломатін, які сьогодні перебувають в центрі земельного скандалу, уже тривалий час не є членами Радикальної партії Олега Ляшка. Рішенням Президії Політичної ради партії від 15 березня 2017 року вони виключені з лав Радикальної партії через порушення партійної дисципліни і втрату довіри.
2). Волинська територіальна організація Радикальної партії Олега Ляшка підтримує рішення ініціативної групи жителів міста Луцька щодо відкликання колишніх членів Радикальної партії Сергія Були, Костянтина Петрочука та Аркадія Соломатіна і позбавлення їх депутатських мандатів через те, що вони втратили довіру не лише однопартійців, але і своїх виборців. Події в міській раді 28 лютого лише підтверджують правильність рішення як РПЛ, так і громади щодо недовіри цим політикам.
3). Звертаємось до журналістів, які представляють ЗМІ Волині, із проханням бути об’єктивними та не поширювати інформацію, яка не відповідає дійсності про причетність даних осіб до нашої партії.
Волинська територіальна організація 
Радикальної партії Олега Ляшка
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні