На сесії Луцькради – третя перерва через «земельний дерибан»

0
6
На сесії Луцькради – третя перерва через «земельний дерибан»
На сесії Луцької міської ради опозиційні депутати втретє оголошують перерву, аби переконати своїх колег зняти з порядку денного питання про виділення майже гектара землі на вулиці Рівненській під забудову.

Про це стало відомо у середу, 28 лютого, під час сесії Луцької міської ради.

Зауважимо, на сесії Луцькради планують розглянути питання про виділення майже гектара землі на вулиці Рівненській, 119 у Луцьку ТОВ «Житловий квартал». Підприємство планує збудувати там житловий комплекс.

«Житловий квартал» належить близьким заступника міського голови Костянтина Петрочука та депутата Сергія Були.

Раніше депутати від опозиційних фракцій блокували трибуну з вимогою зняти проект рішення з порядку денного, однак більшість обранців не проголосувала за це. У міську раду навіть викликали поліцію.

Потому депутати почали раз за разом оголошувати перерви у сесійному засіданні. Зокрема, про перерву вже просили голови фракцій «Народного контролю» Павло Данильчук та «Свободи» Микола Федік, депутат від «Самопомочі» Тарас Шляхтич.

Останній каже, що під час перерв депутати ведуть перемовини з обранцями з більшості, аби скандальне питання таки зняли з сесії. Однак поки результатів немає.

«Ми маємо використовувати всі законні методи, щоб змінити рішення, яке на нашу думку є дуже сумнівним», - каже Тарас Шляхтич.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні