Чим нижча ціна квартири – тим більший ризик, що недобудують, - експерт

0
-1
Чим нижча ціна квартири – тим більший ризик, що недобудують, - експерт
Фахівець з нерухомості Юрій Піта вважає, що чим нижча ціна на квартиру, тим більший ризик, що об'єкт недобудують, бо не вистачить коштів.

Ціни на житло в Україні почали падати і вже наблизилися до критично низького рівня. Деякі забудовники продають квадратні метри практично за собівартістю. Такі дані оприлюднив Нацбанк України в грудневому "Звіті про фінансову стабільність", - пише Сьогодні.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Луцький будинок-ЕГОЇСТ «заморозили»

Президент Асоціації фахівців з нерухомості України Юрій Піта вважає, що у багатьох регіонах нерухомість вже давно продається нижче тієї ціни, яку Нацбанк назвав "рівнем собівартості".

"Чим нижче ціна, тим вище ризик, що об'єкт залишиться недобудовою. Забудовник може просто не виконати всі свої зобов'язання, тому що у нього не вистачить на це ресурсів", – зазначає він.

А також додає - Мінрегіонбуд виводить рекомендовану ціну для всієї України. Але зараз є пропозиції набагато нижче цієї ціни. По 9000, і по 8000 гривень за квадратний метр.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні