Лише на заправках «Укрнафти» продають російське пальне, – луцький активіст. Оновлено. Відео.

1
9
Лише на заправках «Укрнафти» продають російське пальне, – луцький активіст. Оновлено. Відео.
На більшості АЗС, розміщених уздовж таси Луцьк-Рівне, продають пальне українського, литовського чи білоруського походження. Ідеться про заправки "ОККО", "WOG", "БРСМ", "Shell", "AMIC". І лише "Укрнафта" торгує російським пальним.

Про це повідомив у Фейсбуці керівник Волинського осередку «Національного корпусу» Андрій Д'яченко.

"Спортивного інтересу ради ми проїхались по всіх заправках, розташованих вздовж траси на Рівне. За винятком "ANP", де оператор зіславшись на те, що не буде показувати ніяких документів без директора і закрився у своєму віконечку всі інші заправки (ОККО, WOG, БРСМ, Shell, AMIC) користувались пальним українського, литовського чи білоруського походження", - зазначає активіст.

За його словами, навіть "AMIC", колишній "Lukoil", "який спритно перефарбувався в 2014 році зрозумів кон’юктуру і вирішив не гратися з вогнем – заправляє пальним білоруського Мозирського НПЗ".

"Зі всіх перелічених лиш «Укрнафта» «патріота» Коломойського заправляє волинян російським куйбишевським пальним (і вигідно ж гнати те все за 2 тис. км.?)", - пише Д'яченко.

"Патріотом зручно бути, коли треба патріотичні слогани на бігборди придумувати, а бізнес є бізнес?!" - додає він.



Нагадаємо, як розповів депутат Луцької міської ради Микола Собуцький, на заправці "Укрнафта" у селі Струмівка Луцького району продають пальне з Росії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мозирь..., хіба не російську нафту переробляє...?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні