«Доки не дізнаюся правди, нікому не дам спокою», - чоловік волинянки, яка померла після пологів

8
-2
«Доки не дізнаюся правди, нікому не дам спокою», - чоловік волинянки, яка померла після пологів
Родина породіллі Юлії Оніщук, яка померла у Любомльській лікарні, зібрала віче та говорила із керівництвом лікарні.

Про це пише Кордон.

Нагадаємо, Юлія Оніщук 9 лютого народила третю дитину, а 12 лютого жінка померла. Родичі померлої породіллі з Любомля звинувачують лікарів у непрофесійності.

Родина померлої скликала збори у лікарні, щоб мати змогу напряму поговорили із керівництвом лікарні. На зустріч прийшли гендиректор ТМО Любомльського і Шацького районів Володимир Дибель та його заступники Наталія Ліщук і Сергій Ганайлюк.

«Ми не маємо на меті домогтися закриття лікарні чи відправити когось до в’язниці, — каже Олександр Оніщук, чоловік Юлії. — Ми просто хочемо, аби у Любомлі медики належно виконували свою роботу, були справжніми фахівцями своєї справи, щоб біда, яка спіткала нашу родину, більше не повторилася ні з ким. Власне, усе це ми й хочемо донести до адміністрації закладу».

Люди допитувались про те, чому вагітній жінці, яка поступила з кровотечею, довелося видаляти селезінку, не встановили штучну нирку, коли робити переливання крові та звідки в дитини взялася гематома, якщо вона з’явилася на світ після кесаревого розтину. Зрештою, чому коли кровотечу зупинили і начебто все страшне минулося, Юля, яка вже прийшла до тями, померла.

Водноча Володимир Дибель зазначив, що персонал закладу зробив усе, що від нього залежало. А також додав, що варто дочекатись висновків судово-медичної експертизи.

«Доки не дізнаюся правди про причину смерті моєї дружини, нікому не дам спокою, — звернувся насамкінець до гендиректора ТМО Олександр Оніщук. — Нікому не раджу намагатися сфальсифікувати істину і покривати колег. Не варто, Володимире Юрійовичу, брати гріх своїх підлеглих на себе».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Певне не заплатила рідня бо вони там без грошей і не пукнуть
Відповісти
Не суди по собі. Більшість лікарів сумлінно виконують свою роботи. попри малі зарплати. Родина шукає легкої відповіді .чому сталась біда, тому звинувачують всіх підряд.
Відповісти
Чомусь мені щастить значно менше, ніж Вам.
Відповісти
От і видно хто вивчився за сало.В такій професіі потрібні знання,а не гроші батьків,якими платять за екзамени
Відповісти
Це ті,що продають дипломи,права щоб вони самі ж і лікувались у своїх клієнтів
Відповісти
Співчуваю, добивайтесь правди до останнього. Бог з вами.
Відповісти
я впевнена.що в кожній сімї є про що розказати за Любомльську лікарню.а особливо за роддом!!!!
Відповісти
Щиро вам співчуваємо...28 лютого в реанімаційному відділенні у Луцькій дитячій лікарні у нас помер синочок...теж через лікарську недбалість.Єдине бажання - щоб нікому в світі таке ніколи не прийшлося пережити.Моя біль мене не залишить, а те, які болі пережило немовля з набряком мозку - так просто лишати не хочу.Впевнена, що на мене чекають із заздалегідь приготованими відповідями, але є ще й Божий суд...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні