Волинянину ампутували обидві ступні через обмороження. ВІДЕО

0
0
Волинянину ампутували обидві ступні через обмороження. ВІДЕО
У селі на Волині безхатченко заснув на лавці. Через переохолодження, йому довелось ампутувати обидві ступні.

Нині в обласному опіковому центрі після отриманих холодових травм перебувають двоє пацієнтів. Один з них втратив обидві стопи. Інший ледь не позбувся пальців рук та ніг, - йдеться у сюжеті Волинського телебачення.

Чоловік лікується в обласному опіковому центрі більше трьох тижнів. Йому ампутували обидві стопи. Знайшли його замерзлого на лавці одного зі сіл Рожищенського району. За словами хворого, йому 40 років і він не має де жити. На камеру чоловік не хоче говорити.

"Йому була проведена ампутація обох кінцівок. Зараз у нас знаходиться на лікуванні на стадії заживлення рани. Стан його задовільний. До кінця тижня пробуде і далі його переведемо або в районну лікарню, або соціальні служби допоможуть нам десь знайти йому притулок", – розповів завідувач обласного опікового центру Роман Трач.

Інший пацієнт потрапив до опікового центру через обмороження цими вихідними. На лікуванні пробуде щонайменше до наступної середи. На лікарняному ліжку – через власну недбалість.

"Під впливом холоду проходить спазм капілярів, відповідно проходить відмирання тканин, які страждають. Відмороження в пацієнтів, які не мають хронічних захворювань, у 99% відсотках це в стані або алкогольного сп’яніння, або напідпитку", – додав медик.

Загалом із початку зими у 5-ти випадках переохолодження лікування закінчилося ампутацією частин кінцівок.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні