«МакДональдс» смердітиме котлетами, - волинський авіалюбитель

16
-1
«МакДональдс» смердітиме котлетами, - волинський авіалюбитель
Засновник організації Волинських авіалюбителів «ОВАЛ» Ілля Сметанін вважає, що «МакДональдсу» не місце на на розі вулиці Стрілецької та проспекту Президента Грушевського.

Про це він розповів у коментарі «Волинь24».

За словами Іллі Сметаніна, уся спільнота авіаторів виступає за облаштування тематичного скверу на розі вулиці Стрілецької та проспекту Президента Грушевського.

«Поки остаточної концепції немає, бо питання ще висить в повітрі. Хочеться, аби там була зелена зона з лавочками, освітленням, щоб поміж ними були експонати, які б розповідали про авіаційну історію Луцька. Під час Першої Світової війни на цьому місті був перший луцький аеродром. Історично склалося, що на Грушевського проживають сім’ї авіаторів», - зазначив він.

Ілля Сметанін зауважив, що він не проти «МакДональдсу» у Луцьку, але йому не місце на цій земельній ділянці.

«Поєднати сквер і заклад швидкого харчування там неможливо, адже місця – обмаль. «МакДональдс» – велика будівля, де має бути «МакДрайв», технічний заїзд тощо. Якщо його там побудують, він затулить вікна дев’ятиповерхівки. Люди будуть зранку виглядати у вікно і бачити «МакДональдс», чути запахи котлет. Воно цілодобово буде підсмерджувати», - наголосив засновник «ОВАЛу».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Іхав би ти Сметанін до москалів і тут би не смердів Кому потрібна історія москальських літаків а в Росіі тобі дали б розвернутись
Відповісти
хоч щось прочитай по темі, дурень, перед тим, як щось писати.
Відповісти
Таке відчуття,що у Луцьку живуть одні історики і ,,аля патріоти»...так давайте обставимося пам‘ятниками і жити стане краще)))
Відповісти
Куме і де такі виродки беруться на Поліссі, наше сало жерло і по ночах кацапський язік учило. Авіатор сірійский бля... Їдь в Бурятію губернатором будеш.
Відповісти
А пан Сметанін щось побудував чи допоміг побудувати ЯК можна там будувати сквер в машинному потоці якщо поряд лавочки фонтан і облаштована площа хай озирнеться навколо а не говорить дурниць а хоче музею то на ШОПЕНА ІХ ДВА
Відповісти
Він сам цілодобово посмерджує.Пора завязувати з цею анархією.Кожен клоун вважає себе царем
Відповісти
За кордоном це проста робітничо-студентсько-бомжатська ригалівка. Нах вона потрібна? Та й ще в літаку? Бидло не розуміє. Щоб мух розводити.
Відповісти
Нажаль, але мають рацію ті, хто підтримує будівництво МасDonald's. Тому, що це дасть можливість залучити більше інвестицій до міста, та привабити туристів - щоб розвивалася інфраструктура. Сама ідея для майданчика Авіаторів непогана, але вона є потенційно пасивним елементом - жодного руху цей майданчик не зробить. Тим більше, що це є в дуже лдному і привабливому місці - близько Вокзал, кінотеатр, стадіон. Так, що туристи дадуть поштовх для розвитку самого міста - молодь буде мати досить роботи на багато десятиліть наперед. Ось такі пиріжки зі смаком.
Відповісти
туристи не їздять по містах заради Маку. і далеко не всі у ньому їдять. але мені дуже подобаються стрункі та грамотні, вочевидь, вичитані насяльством підтримуючі коментарі, буквально шеренга таких)
Відповісти
Крім того, відбудеться розвиток великої кількості приватних підприємств, які будуть вирощувати екологічно чисту продукцію: картоплю, цибулю, помідори, доставляти сир, борошно, м'ясо, та інші інградієнти, які потрібні для приготування бургерів. В свою чергу, це дасть прибуток до бюджету міста. Так, що це є досить перспективна річ.
Відповісти
Авіатор, ти чимось закинувся чи таким наївним вродився?) яка екологічно чиста картопля і сир?) ти то їв хоч раз? а екологічний сир, м'ясо та домашню картоплю їв? і шо - стає в порівняння?) які туристи, куди привабляться?) чоловіче добрий, туристів цікавить для прикладу Старе місто, а не люмпен-кафетерій з ерзац-їжею, яких у них по країнах сотні. на холєру їм той гамбургер їсти, який вони пробували й вдома, та ще проїхавши півсвіту? а от деруна з м'ясом певно б скуштували, бо то для них чужа національна кухня.
Відповісти
Сметанін не ходи по тому місцю, і смердіти перестане
Відповісти
Цікаво, а скільки грошей громади Луцька закопано в комунікації під цей Макдональдс??? Вже забули як рили на кільці? Злодюги!
Відповісти
Совок є совок, житель привокзального, привезли його в наші краї з глубинки рашки і йому котлетами підсмерджує. Треш просто треш, іди їж сметану і кричи, що ти авіодолбитель.
Відповісти
У моего друга Илли дед исконно русский человек.
Хотел купить себе лекарство, чтоб память улучшить - совсем плох на это дело стал. Но поскольку запомнил название плохо, то покупал - как помнил. Много денег отдал. Принес домой. А вкладыш внутри - на английском и украинском. В Украине вообще нет лекарств, чтоб по русски написано было. Пришлось пить наугад. А это было слабительное.
У деда жопа лопнула, и унитаз треснул. А все из-за хохлов.
Відповісти
Цікаво що коли декілька раз піднімалась тема будівництва пам'ятника С.Бандері то маса коментаторів писали що ліпше б створювали робочі місця а не пам'ятники. В цьому ж випадку все навпаки. Якось дуже дивно
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні