На Волині чоловік помер від алкоголізму

2
-1
На Волині чоловік помер від алкоголізму
30-річний жтель села Звиняче Горохівського району помер від надмірного вживання алкоголю.

Трагедія сталась уночі 23 лютого, - пише Волинь-нова.

Офіційною причиною смерті медики називають алкогольну кардіоміопатію – хворобу, яка виникає внаслідок надмірного вживання спиртного. Лікарі Горохівської ЦРЛ, виїхавши на місце трагедії, констатували раптову смерть.

Як розповідають місцеві жителі, чоловік раніше зловживав алкоголем, незадовго до трагедії лікувався, навіть пройшов так зване "кодування" від згубної звички, проте місяць тому знову почав пити.

Лікарі Горохівської ЦРЛ, виїхавши на місце трагедії, констатували раптову смерть. За даним випадком працівники Горохівського відділу поліції склали відповідний протокол.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
офігенна новина.Більше немає про що писати? Краще рецепти страв публікуйте
Відповісти
Якщо б цю новину опублікували в Об,єднаних Арабських Еміратах,то б араби ахнули,бо в них заборона на алкоголь і нація-непитуща.а в Україні,майже в кожній сім,ї є самогонний апарат і тисячі подібних алкогольних отруєнь,то здається новина трохи недоречна
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні