У Луцьку відбудеться чемпіонат України зі спортивної ходьби

0
-2
У Луцьку відбудеться чемпіонат України зі спортивної ходьби
У Луцьку 10-11 березня відбудеться зимовий чемпіонат України зі
спортивної ходьби серед дорослих, молоді, юніорів та юнаків.

Змагання стануть стартом легкоатлетичного сезону на Волині і зберуть до Луцька найсильніших спортсменів країни. Зокрема, з-поміж волинян на Чемпіонаті України стартуватимуть триразова учасниця Олімпійських Ігор Надія Боровська, дворазовий володар Кубка Європи Іван Бензелук, майстри ходьби Любешівської ДЮСШ, яка неодноразово здобувала командну першість на українських змаганнях.

Чемпіонат відбуватиметься в центрі міста Луцька, на проспекті Волі, де буде облаштовано 1-кілометрову трасу.

У суботу, 10 березня змагання розпочнуться об 12:00, а в неділю, 11 березня, вони стартуватимуть о 10:00. Відповідно у місті до 15:00 буде перекрито рух центральними вулицями. Крім спортивної складової, до Луцька приїдуть 300 осіб – це 200 атлетів та 100 тренерів та учасників делегацій.

Під час заходу триватиме відбір національних збірних та командний чемпіонат світу, який відбудеться у травні в Китаї. У волинських ходоків є можливість потрапити до складу жіночої, чоловічої та юніорських збірних.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні