Отруєння дітей у луцькому садку

10
1
Отруєння дітей у луцькому садку
Поки не буде результатів досліджень, ні медики, ні працівники дитсадка не беруться стверджувати, від чого занедужали два десятки вихованців луцького ДНЗ №33.

ро це йдеться у сюжеті каналу НТН.

Нагадаємо, у Луцьку майже 2 десятки дітей отруїлися в дитсадку.

Дітям - до 4-х років. У всіх однакові симптоми: висока температура, нудота та діарея.

Діти лікуються вдома, а батьки пішли до дитсадка з'ясувати причини такої ситуації. Кажуть: були шоковані тим, як тут готують їжу для дошкільнят.

"Протягом доби 20 батьків до мене звернулися з тим, щоб діти почуваються погано і рвуть. У нас не такий тяжкий стан. За словами виховательки, моя дитина з'їла не всю порцію їжі, яку давали на обід у п'ятницю. Це була сосиска і картопляне пюре", - мама постраждалої дитини Тамара Єлагіна.

Діти лікуються вдлма, а батьки пішли до дитсадка з'ясовувати причин такої ситуації. Кажуть, були шоковані тим, як готують їжу для дошкільнят.

Керівництво дитсадка запевняє: така ситуація лише в одній групі. Що стало причиною отруєння - не знають.

"В інших групах хворі діти мають різні причини: ГРВІ, температуру, але без блювання і рвоти. Що говорить про те, що харчових отруєнь немає", - каже в. о. завідувачки ДНЗ Світлана Можар.

Фахівці Луцького відділу лабораторного центру взяли проби на кухні для дослідження. Результати обіцяють повідомили за три дні.

А ось до інфекційної лікарні батьки із дітьми не зверталися, а звернулися лише до педіатрів дитячої лікарні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Неправда, в інших групах також є такі симптоми, просто не хочуть говорити.
Ніхто нічого не докаже, але це отруєння. В грудні місяці була така сама ситуація, казали кишковий грип,коли звернулись до гастроентеролога із такими симптомами як зараз, то він порадив, щоб працівників кухні гнати в шию.
Як керівництво садочку утримує на кухні таких нерях.
Відповісти
Це наслідки встановлених натяжних стель у дитячих садках
Відповісти
Зато де сидить керівництво то чисто.. А де варять дітям то там просто жах.. Там Не видно... Чому персонал мовчить і прикривають коли ця система зламається...
Відповісти
Зато де сидить керівництво то чисто.. А де варять дітям то там просто жах.. Там Не видно... Чому персонал мовчить і прикривають коли ця система зламається...
Відповісти
На кухні ще далеко до натяжних стель.. Там в першу чергу треба порядок зробити а тоді стелюю..
Відповісти
Коли вже можна буде дітей спокійно відпускати в садки та школи? перевірити треба всі кухні садків, постачальників. А то реально страшно за здоров'я дітей. Крім того, проблема і в інфекційні лікарні6 туди страшно йти. А якщо не йти, то й невідомо, що то за хвороба. Може просто ротавірус? То тоді треба інші міри прийняти. Замкнутий круг.
Відповісти
Якщо давали сердельку на обід то це може бути отруєння від неї. Перевірте хто виробник , і що в ній замість м'яса? Статистика інфекційної лікарні показує, дуже багато дітей такого віку отруює серделька , навіть якщо їх відварюють у дома. Дитяча підшлункова дуже чутлива до хімії яка входить в склад сердельки.
Відповісти
Придурки(вибачте інще не можу)батьки не маючи чіткого підтвердження від чого отруєння і чи взагалі це воно,звертаються в ЗМІ,а не в інфекційну для здачі аналізів!Про що може бути мова скажені мамаши яким немає чим зайнятись замість того щоб чекати невідкладну чи педіатра,чи відмовитись від інфекційної ,бо там бач ще болячок можна набратись,можна було піти в Обл.лікарню дитячу,або в крайньому випадку в приватну!!!Розуму хватило обісрати на всю країну ,бо вона ЯЖЕМАТЬ,а здати аналіз не хватило,мало сірої речовини!!!!
Відповісти
Як вам не соромно а ви були присутні.. Що пишете що батькі не з верталися в невідкладку.. В томто справа що батькі телефонували бо не ви так провели вихідні...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні