У Луцьку відкрили магазин для «лінивих» жінок. ФОТО

42
26
У Луцьку відкрили магазин для «лінивих» жінок. ФОТО
У Луцьку на проспекті Грушевського відкрили магазин-виробництво домашніх напівфабрикатів «Галя Балувана».

Керівництво каже - заклад для вибагливих жінок, які не хочуть витрачати час на приготування їжі.

У магазині є скляні двері, через які видно кухню та виробництво страв. В асортименті – вареники з різними начинками, декілька видів пельменів та голубців, котлети, налисники, домашня ковбаса і чебуреки з рибою.

«Люди дуже просять хінкалі. Але поки не встигаємо їх робити, хоча працюємо у дві зміни», - розповідає власник, луцький підприємець Олександр Теліга.

На кухні працюють лишень жінки.

У Луцьку поки один магазин «Галя Балувана», однак планують відкрити ще декілька.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
26

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не соромно купляти? А приготувати своє смачненьке слабо?
Відповісти
Не соромно взагалі. У мене зазвичай немає часу. Тому навіщо витрачати час на приготування їжі, якщо можна такої ж хорошої якості купити за розумні гроші?
Відповісти
Більшість жінок у Европі поняття не мають,що таке пекти пиріжки,торти чи крутити консервацію.Все купується у маркетах.З Німеччини привозила смачнющі конфітюри,а польські хрумкі огірочки- не відірвешся.
Відповісти
А не соромно, щоб жінка пахала як конячка і не мала часу ліпити ті вареники? А не соромно, коли в жінки в молодому віці руки як бабуськи 70-літньої? А не соромно, коли жінка хоче просто розвиватись, жити і любити, а не існувати на кухні?
Відповісти
Можна ліпити на кухні вареники, а ззаду чоловік може кохати. Тільки треба вибрати відповідну позу - щоб стіл був низьким. Раціонально і треба поєднувати корисне з приємним.
Відповісти
.....то є 100%правдою
Відповісти
Ні, це дуже приємно і корисно :)
Часу немає. Є гроші. То чому не оплатити працю іншим людям? Окрім цього магазинчику (а заїду туди обов*язково), купую напівфабрикати на ринку біля готелю "Лучеськ" - ТМ "Полісся": голубці, пельмені, котлети, чебуреки. Моїм подобається - а це найголовніше.
Відповісти
Я теж на тому базарчику у Лари купую напівфабрикати- хінкалі,бандерики,блінчики,пельмені,все смачне!
Відповісти
А точніше - де?
Відповісти
Контейнер № 7. По лівому ряду як від проспекту Відродження йти.
Відповісти
Це я так розумію, на слабо бере той чи та, що з кухні "не вилазить"))
Відповісти
пішло в с..аку, скотино. вставай до плити і сам парься.
Відповісти
Яка адреса магазину?
Відповісти
О, це для мене. Треба зайти.
Відповісти
А чим він відрізняється від багатьох інших які торгують напівфабрикатами
Відповісти
Ручна ліпка і натуральна сировина. Сам купував і бачив. Смак як вдома зробиш сам
Відповісти
Адреса яка?
Відповісти
Грушевського 3(напроти стадіону Авангард)
Відповісти
Грушевського 3 (навпроти стадіону). Дійсно, дуже смачно!
Відповісти
Час+мука+начинка+енергоносії (газ чи світло). Думаю, що купити дешевше.
Відповісти
Нащо ці відмазки? Зізнайся що ти просто ледацюга.
Відповісти
Ні, я просто ходжу на роботу, перу, роблю уроки з дітьми, прибираю, доглядаю за собою, на вихідні ходжу до стареньких батьків і там теж прибираю і перу. А ще я люблю читати книги, дивитися з сім'єю фільми. Вареники чи пельмені роблю дуже рідко, або якщо маю лише час, то ліплю побільше в складах в морозилку . Запитання - навіщо мучитися, якщо можна купити? Я ж сама собі чоботи не шию, а купую.
Відповісти
Оля, купляй пельмені в магазині, якщо любиш таргани, котяче і собаче мясо.
Відповісти
що ти лепечеш? що небудь..
ти, вочевить, робив аналітику по ринку, що такий знавець?
Відповісти
Ой Митю Митю....
Відповісти
Коля мало заробляє, щоб купувати напівфабрикати, йому мама наліпе))))
Відповісти
зараз вам прилетить. скарга на публікацію піде у відповідні інстанції. міняйте заголовок, дегенерати.
Відповісти
бо зараз полетить така "лінива жінка", що казус з аутистами здасться вам дитячою забавкою. теріть самі, бо зранку матимете проблеми.
Відповісти
Якраз сьогодні вечеряли варениками з сиром. Дуже смачно
Відповісти
Читаю і сміюся.....як чоловіки загомоніли....наче мамонта вбили і героі...хтось сам ліпить хтось купує. Мама хай вам ліпить і передає ..... начо ій відпочинок.
Відповісти
А ціни які?що по чому?
Відповісти
Я уже постійний відвідувач, все дуже смачно по домашньому. Шкода буде як за кількістю втратиться якість як зазвичай буває, але надіємось що марку Галя буде тримати. Успіху вам, процвітання ... чекаю на хінкалі з кінзою.
Відповісти
ИМХО - совершенно хамская подача информации. Большинство женщин покупает и готовит полуфабрикаты не от лени, а от занятости. Лепить вареники после 8-часового рабочего дня, да ещё и с детьми на голове - то ещё испытание
Відповісти
Я підтримую ідею, правильно написали, що жінка не встигає все робити, і мало хто з чоловіків скаже, що готує вдома іісти для рідних, а жінка повинна, вона нікому нічого не винна, чоловікам потрібно теж змінюватись, добре, що є такі магазини. Приііхав чоловік з Канади, його пригощають в украіінській сім‘іі, а він все пригадує і хвалить свою дружину. Запитали його, що вона таке смачне готує, на що він відповів, що як приготує пюре з пакетного порошка, як вже смачне, але ж вона зайняла першість в марафоні міста по бігу. От такі вареники;)
Відповісти
А Галя лінива то мабуть жінка того хазяїна,дурна назва.Цікаво чи у нас є санепідемстанція?Я за якість і чистоту,там треба сертифікат
Відповісти
Галя балувана, а не лінива, дуже влучна назва
Відповісти
Відкрийте такий магазин в Ковелі
Відповісти
От і нехай Ковель сам і займеться цим!
Відповісти
Сподобався коментар: Евгения10:13.
"ИМХО - совершенно хамская подача информации. Большинство женщин покупает и готовит полуфабрикаты не от лени, а от занятости. Лепить вареники после 8-часового рабочего дня, да ещё и с детьми на голове - то ещё испытание."

І ще один:
Оля 26 лютий:
"Ні, я просто ходжу на роботу, перу, роблю уроки з дітьми, прибираю, доглядаю за собою, на вихідні ходжу до стареньких батьків і там теж прибираю і перу. А ще я люблю читати книги, дивитися з сім'єю фільми. Вареники чи пельмені роблю дуже рідко, або якщо маю лише час, то ліплю побільше в складах в морозилку . Запитання - навіщо мучитися, якщо можна купити? Я ж сама собі чоботи не шию, а купую."

А від себе хочу задати риторичне запитання: чоловіки, а скільки ліпете вареників ми, миєте посуд чи підлоги, і водночас міняєте памперсі і миєте попи своїм дітям, займаєтеся пранням і просуванням одягу для всієї сім'ї, скільк ви після 8-10 годинного робочого дня робите для свого дому і своєї сім'ї, скільки фізично, окрім фінансів, вкладаєтеся для блага своєї сім'ї, при тому, що ваша жінка працює на роботі теж як мінімум 8 годин у день? При тому, що жінка фізично слабша і виснажується набагато швидше. І хто ви після цього?!
Відповісти
Заголовок - образливий. Давайте відпрацюємо по 10 год на роботі, зберемо-заведемо-заберемо дітей до школи, повчимо уроки, поперемо, попрасуємо, всіх покормимо, вкладемо спати, і після 24 - ліпити пельмені. Це вже не кажучи, що й чоловікові час треба виділити....Певно АВТОР - велика господиня (господар), що сама пельмені ліпить і ковбасу пальцем напихає. Може і хліб давайте самі пекти, чи городину у квартирі вирощувати - бо якось картопля з ринку - теж для "балуваних"....
Відповісти
В назві мається на увазі для вибагливих в плані якості
Відповісти
Сьогодні куштували сім'єю ваші котлети курячі, смакота, А от вареники з вишнями смачні,
Але дуже товсті тісто а ціна не маленька
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні