Дешево і дубово: обід у їдальні Волинської облради. ЙДЕМО ПОЇМО

26
5
Дешево і дубово: обід у їдальні Волинської облради. ЙДЕМО ПОЇМО
Відчиняємо двері і чуємо: «Што для тєбя любовь? Свабода ілі сладкій плєн?». Голос Валерія Меладзе лунає на все приміщення їдальні Волинської обласної ради зі старого «Панасоніка»...

МЕНЮ

У меню їдальні – 13 позицій, не враховуючи напої. Із салатів – буряк із олією, салат зі свіжої капусти, із перших страв – український борщ, а на друге пропонують зразу в соусі з яйцем, тушковану свинину, рибу з овочами, пісні голубці, тушковану капусту, котлету по-домашньому, курячу відбивну і картопляні пиріжки з капустою. Із гарнірів у меню – гречана каша та картопляне пюре.

Варто зауважити, що складу страв у списку немає, тому якщо, наприклад, у вас алергія на якийсь інгредієнт, доведеться випитувати все у касирки.

СЕРВІС І АТМОСФЕРА

Уже вздовж і впоперек вивчили меню їдальні, а прийняти замовлення нікому. Усі працівники щось жваво обговорюють на кухні. Минуло хвилин зо п’ять. Урешті нас помітили.

В око впадає те, що випічка стоїть просто на стійці, нічим не накрита. Те ж саме зі столовими приборами. А неподалік видають решту…

Атмосфера у їдальні пахне «совком» і порохами: штучні квіти, пластмасові підноси, а на касі красується буфет з шоколадками, чипсами та цукерками. Тріщини на стінах. На поличках – пилюка. Стіл витертий неохайно, навіть крихти «чужого» хліба розкидані.

Їжу виносить кухарка у шапочці, фартуху, але без рукавичок. Прийшли у їдальню, а не ресторан, тож закриваємо очі на ці промахи. Можливо, хоч обід смачним буде.

ЦІНА І СМАК

На обід обрали картопляне пюре (7 гривень), відбивну з сиром та помідорами (19 гривень) і салат з капусти (7 гривень).

Картопляне пюре полили підливкою з морквою та цибулею. Бонус? Але пюре виявилося ледь теплим, сірим, на смак наче вчорашнім та ще й із грудочками. Куряча відбивна теж холодна, однак апетитна і смачна, не відчувається присмак «старої» олії, чим часто не гребують у їдальнях. У салаті, окрім капусти, виявились ще й морква, буряк та багато цибулі. Салат із цибулі з капустою, словом.

33 гривні за обід у їдальні обласної ради. Дешево і…дубово.

Надія МІЩУК
Салати на соняшниках
Салати на соняшниках
Зів'ялі квіти навіюють апетит
Зів'ялі квіти навіюють апетит
Звідки штопор у їдальні, де не продають алкоголь?
Звідки штопор у їдальні, де не продають алкоголь?
«Чистий» стіл
«Чистий» стіл
Тріщини на стінах
Тріщини на стінах
Штучні квіти - окраса їдальні
Штучні квіти - окраса їдальні
Буфет і старенький «Панасонік»
Буфет і старенький «Панасонік»
Оминаючи гори стільців несеш брудні тарілки...
Оминаючи гори стільців несеш брудні тарілки...
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Обосралісь...
Відповісти
Молодці, колеги. Добре підмітили. Там завжди був такий "сервіс". Він мені нагадує робітничу їдальню автозаводу кінця вісімдесятих років. І виделки з ложками так стоять, і буфет з випічкою такий, і такі ж "чисті" столи. А на паперово-поховальних квітах ще б зверху для повної композиції покласти б по пару презервативів.
Відповісти
А Палиця туди ходить їсти, ну хоч раз? :)))
Відповісти
Палиця розслаблюється в одному з ресторанів поблизу електроапаратного заводу. Щовечора він там з наближеними особами. Алкоголь - рікою. Там постороннім (коли гуляє палиця), вхід суворо заборонений, а навколо - охорона, як ніби охороняють АЕС.
Відповісти
Маячня, нафіга гнати таку пургу. І справді інколи, дуже рідко але обідає в "Мелодії". А вхід не заборонений, бо я там теж часто обідаю то пишу як є.
Відповісти
Князьок
Відповісти
Туди і Гунчик не ходить. Але якщо серйозно то це справа і не Гунчика і не Палиці. Це КП управління будинком облради має перейматись. Там новий керівник і думаю будуть зміни, питання тільки коли.
Відповісти
Все радянське, тільки на вході треба написати: "Ласкаво просимо в СРСР. Витирайте ноги!".
Відповісти
Це смішно. З дому беріть їсти і все буде добре. На Київському майдані є де поїсти аби гроші. Якщо мені щось не подобається, то я туди не йду. На кожен товар є свій покупець.
Відповісти
Оце такм їдальня!CтидоттЯ і позор!Цікаво,а в тих кухарів вдома така їжа-холодна,Не смачна? Що,не можна при брати, ?. .Приємно знаходитись в цьому свинарнику?Це неподобство! .Чому така безвідповідальність?
Відповісти
Є бажання Дубняка, попросити Смолич з приміщення облради? А інакше, до чого ця стаття?
Відповісти
Позор!
Відповісти
а яким боком Дубняк до столови? він же керівник виконавчого апарату облради, чи я помиляюсь?
Відповісти
Якраз дубняк тим боком, яким треба. І слово "дубово" в заголовку підтверджує цей бік і асоціюється з його прізвищем. Де Дубняк - там все стає "дубовим". Там - пустеля.
Відповісти
Ну це схоже на бла-бла-бла.. Я ж серйозно запитую. Думав ти експерт, а ти ікспєрт яких в неті валом.
Відповісти
Це тільки на папері Дубняк "керівник", а насправді має діло до всього в облраді але за що б не брався - все "дубове"! :)))
Відповісти
в тебе схоже якісь особисті тьорки з Дубняком, ти як той обіжений. Бережи себе, не позорся.
Відповісти
Імідж їдальні облради скомпроментований!
Відповісти
Зачиняйте таку їдальню !!
Відповісти
Іміджу ніколи не було. Не можна компроментувати те, чого немає.
Відповісти
А не потрібно багато досліджувати, варто глянути на кількість відвідувачів і все стане зрозуміло. Зараз оголошено конкурс на право оренди цього приміщення, то не виключено, що стаття замовлена, але якість обслуговування у цій їдальні дійсно на рівні 70-х років
Відповісти
Я вже пакую саквояж і виїжджаю. Я закрию цей нужник.
Відповісти
Виїду коли няню нову найду.
Відповісти
А ту їдальню ще здають для проведення весіль? Ой пам'ятаю - всередині холодіна, їжу кухарки крадуть і передають через чорний вхід, кіно і німці!
Відповісти
А палиця там гамає? Чи може гунчик?
Відповісти
А вигляд страв такий, ніби їх вже один раз вживали.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні