Німці куплять для Луцька 120 сміттєвих контейнерів. ОНОВЛЕНО

3
1
Німці куплять для Луцька 120 сміттєвих контейнерів. ОНОВЛЕНО
Край Ліппе у Німеччині закупить для Луцька 120 контейнерів для роздільного сміття.

У понеділок, 26 лютого, відбулась зустріч за участі делегації з краю Ліппе та представників влади Луцька, - повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Лучани разом із німцями реалізовуватимуть проект "Екологічна дружба понад кордонами".



Проект фінансується Федеральним Міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини. Загальна вартість — 52 тисячі євро. 46 тисяч євро з цієї суми це грант, а 6 тисяч євро — кошти краю Ліппе. Проект реалізовується з 1 жовтня 2017 року до 30 вересня 2018 року.

Начальник відділу міжнародних зв'язків управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Анна Вінцюк повідомила, що найбільшу суму — 32400 євро спрямують на придбання 120 контейнерів для роздільного збору сміття.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це ганьба,щоб чужі люди купляли. Лучанам вмстачає на горілку та сигарети, а на сміттеві баки мають німці давати.
Відповісти
Та скiльки кiнець кiнцiв та ЭВРОПА маэ давати та купляти що то задержава постiйно ходить по тих ЭВРОПАХ з протягнутою рукою I просить милостиню. НЕ СТИДНО .Нехай депотати повивертають своï кишенi I куплять за своï грошi.Скiльки ще рокiв Украïна буде ходити з простягнутою рукою I просили милостинi.СХАМЕНIТЬСЯ.Якби нам Лукашенка то був би порядок в Украïнi,бо в нього все своэ вiн не ходить по ЭВРОПАХ i милостинi не просить.Немаэ толку i не буде.
Відповісти
Це щоб тим хто в ті контейнери скоро потрапить комфортно було.Вже і про це подбали скотинякі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні