На Волині через порушення скасували понад півсотні держзакупівель

0
3
На Волині через порушення скасували понад півсотні держзакупівель
У 2017 році на Волині виявили низку порушень через які відмінили процедуру державних закупівель.

Про це йшлося у понеділок, 26 лютого, під час оперативної наради в ОДА.

Торік на Волині провели аналіз 121 держакупівлі на загальну суму майже 700 мільйонів гривень. При перевірці виявили порушення на 534 мільйона гривень.

Заступник начальника управління Західного офісу Держаудитслужби Віктор Гальчук розповів, що торік на Волині провели аналіз 121 держакупівлі на загальну суму майже 700 мільйонів гривень. При перевірці виявили порушення на 534 мільйона гривень.

За результатами аналізу відмінили процедуру закупівель та розірвали договори у 57 випадках на загальну суму 206 мільйонів гривень.

«Цю роботу провели шляхом моніторингу без виїзду на об’єкти. До цього часу ми не проводили виїзні перевірки. Цього року такий дозвіл вже буде», - зауважив Віктор Гальчук.

Основні недоліки, виявлені під час моніторингу держзакупівель:
невідповідність документів вимогам тендеру, здійснення закупівель без оприлюднення необхідної документації.

«Звичайно, ніби суми й великі, але хочу зазначити, що по нашій роботі ми не в лідерах, а десь посередині», - сказав посадовець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні