Не встиг вийти з суду, як знову забрали: у Луцьку вдруге затримали брата-адвоката голови суду

8
8
Не встиг вийти з суду, як знову забрали: у Луцьку вдруге затримали брата-адвоката голови суду
У Луцьку брата-адвоката голови суду після засідання, де його відпустили, правоохоронці посадили в машину "на бляхах" і знову забрали.

Про це написав адвокат Олег Огородник на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, у п'ятницю, 23 лютого адвокат у змові із своїм рідним братом – одним із керівників Волинського окружного адміністративного суду, одержав неправомірну вигоду в сумі 3600 доларів США за позитивне вирішення адміністративного позову. У приміщенні суду виявили частину хабара.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Затримання на хабарі волинського судді: колеги заявили про тиск прокуратури

Як зазначає адвокат Олег Огородник, у неділю, 25 лютого, слідчий суддя відпустив затриманого у п'ятницю адвоката під особисте зобов'язання (у зв'язку із відсутністю доказової бази по обвинуваченню у клопотанні про обрання запобіжного заходу).

"Але в порушення будь-яких моральних цінностей та закону, працівникии правоохоронних органів знову затримали цього адвоката, який навіть не встиг вийти із суду", - пише Огородник.

За його словами, чоловіка "посадили в автомобіль на "бляхах" і повезли у прокуратуру".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дати по полной
Відповісти
як цікаво, що один адвокат виправдовує очевидний злочин іншого, та ще й у змові з суддею. Звичайно можна мільйон разів говорити про відсутність доказової бази та якихось технічних помилок при оформленні доказів, але чи є в "шановного" Олега Огородника докази про машину на "бляхах", це теж питання..
Відповісти
Там до його посту на фейсбук були прикріплені ці докази,які вас цікавлять)
Відповісти
ну так машину сфотографував і що? може це фото кількарічної давнини, чи кількатижневої. Якщо вже говорити і філігранно відточувати доказову базу)
Відповісти
Мені Смішно, коли хтось говорить про чесність чи порядність адвокатів. Всім відомо про фактично посередництво адвокатів між клієнтом і суддями. Нічого дивного. Інше питання , що з цього вийде черговий пшик , як завжди підключаться кумівство та корупційні зв'язки. Цю гідру не витравиш у нас ніякими нововведеннями, на жаль. Садити потрібно усіх.
Відповісти
і в першу чергу таких як "Алекс" і йому подібних!!!. Це ж треба, не знаючи доказової бази та не дочекавшись рішень судів зробити категоричний висновок про винуватість особи у злочині. До відповідальності всіх подібних "Алексів" та представників ЗМІ, які вже поставили тавро людині!!!. Де презумпція невинуватості!!!. Чому вибірковий підхід у ЗМІ???. Чому зворотні висновки. наприклад. у справі Тиводара???.
Відповісти
Іді ти нахєр, чесний блят найшовся, вилупок котячий)
Відповісти
Я б тих адвокатів в лісосмугу вивозив. Наволоч ще та
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні