20 гарячих способів спокусити чоловіка

19
10
20 гарячих способів спокусити чоловіка
1. Приєднайся до бойфренда в душі, попередньо вдягнувши тільки білу футболку і нічого більше. Після того, як ти промокнеш, він відчує себе в першому ряду на конкурсі сексуальних мокрих майок.

2. Коли ви дивитеся телевізор, ляж йому на коліна так, щоб живіт дивився вгору, до стелі. Тепер залишається тільки вигнути спину, як кішечка, щоб він не міг відірвати очей від власного, а не телевізійного, шоу.

3. Візьми його з собою, коли підеш купувати собі нову білизну. Те, що він буде бачити на тобі всі ці мереживні штучки, але не зможе їх тут же зняти, подіє на нього, як бомба уповільненої дії. В будинку тебе чекає секс-феєрверк!

4. На вечірці, куди ви прийшли удвох, теж можна трохи побешкетувати. Вибравши момент, пригорнися до нього і прошепоти на вушко щось на кшталт: «Я сьогодні в нових стрінгах. Хочеш подивитися на них трошки пізніше?». Потім сховайся в натовпі гостей.

5. Готуй йому вечерю в спідниці в обтяжку, напівпрозорій блузі і туфлях на підборах. Не дозволяй йому торкатися тебе до того моменту, поки не буде з'їдений десерт.

6. Одного разу спробуй лягти в ліжко не в затишній піжамі, а в сексуальних чорних панчохах (чи треба говорити, що на тобі повинні бути тільки вони і більше нічого?).

7. Коли ви обидва на роботі, відправ йому фото своїх ніжок або декольте - супроводжувати це послання листом не обов'язково.

8. У розпал зими дістань свій найсексуальніший купальник і примір його перед бойфрендом з абсолютно невинним виглядом, щоб просто перевірити, як він на тобі сидить.

9. Просто напиши йому смс наступного змісту: «Сьогодні ввечері вдома тебе чекає сюрприз ...;)».

10. Нанеси трохи мускусного парфуму на своє волосся і збери його у хвіст. Коли коханий виявиться в безпосередній близькості від тебе, розпусти їх - сексуальний аромат пробудить в ньому неабияку пристрасть.

11. Замов капучино і «ненавмисно» залиш трохи пінки на своїх губах. Потім злижи її кінчиком язика - у хлопців це викликає дуже пікантні асоціації.

12. Збираючись вранці на роботу, пробіжи повз нього в сексуальній білизні і туфельках, прикидаючись, дуже зайнятою.

13. Зніми трусики, одягни коротку спідницю і випереди його, піднімаючись по сходах. Цей чудовий краєвид не залишить його байдужим.

14. Під час прелюдії скажи своєму бойфренду, що сьогодні йому заборонено чіпати тебе руками. Про губи, язик і інші частини тіла ти нічого не говорила!

15. Якщо у тебе довге волосся, спробуй трохи пограти з ним, коли він на тебе дивиться. Нехай твої пальці торкаться і декольте - і не забувай про сексуальну усмішку!

16. Дістань з холодильника ескімо, почастуй свого хлопця. Не квапся, коли прийде твоя черга ласувати солодким морозивом - нехай він помилується твоїм язиком.

17. Якщо плануєш пристрасну ніч з коханим, нанеси парфум нема на згини рук і шию, як зазвичай, а на низ живота і внутрішню поверхню стегон.

18. Знаєш, що він уже їде додому? Одягни свою найсексуальнішу сукню, зустрінь його на порозі без єдиного слова і негайно починай його цілувати.

19. Напиши йому смс наступного змісту: «Буду вдома в... Щоб ти вже був в ліжку. Голий».

20. Розбуди його небанальним чином, потершись своїми голими грудьми об його спину.

За матеріалами Космополітан
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Галімий переклад з англійської (американської).....невже нічого добавити????
Відповісти
А як спокушати жінок? Тоже вдівати білу футболку і більш нічого... бабам добре, а в нас бантік буде виглядати...
Відповісти
Нормальній жінці не потрібно робити усю цю фігню,щоб її хотів власний чоловік.Достатньо бути жінкою,а не шльондрою.Таке враження,що усе що написано вище,це для особи яка хоче звабити чужого чоловіка
Відповісти
Якщо чесно,то мене мій коханий хоче скрізь і завжди.Я звичайна жінка і нічого не роблю для його спокуси.Питаюсь,чому так?Сам не може пояснити.Не в трусах і панчохах справа.
Відповісти
То все хуйня. А жінка в останньому коментарі права. Жінка - це предмет споживання. Треба вміти себе подати. А 21-й спосіб - не лаятись і не просити в чоловіка грошей кожного дня або двічі на день (пише чоловік з грошима). І не дорікати його тим, що він не вміє їх заробити. Якщо чоловіка 100 разів назвати свинею, то він починає хрюкати. Є жінки зовні красиві, багато, але без смаку одягнені. Як пластмасові новорічні ялинки. А як відкриють хавальник, то хоч вішайся. А є зовні не вельми, не переймаються кількістю суконь і стрінгів, але мають всередині те, що звабить будь-якого чоловіка. Вони про це знають і вміють цим користуватись. Навіть спекулювати. Але таких дуже мало. Лише одна згадка про них збуджує чоловіка. Вони виробляють в чоловікові стільки адреналіну, що він може увесь світ перетрахати. А є такі, що їх треба годину жмакати і совати по хаті, щоб виконати свій "чоловічий обовязок". Головне - не стрінги, сукні і високі каблуки, а те, ЩО під ними. Не будь красивою, а будь щасливою, - казала моя покійна мама. 200%!!! Спочатку - нутро. Якщо воно таке, як в ондатри чи в нутрії, то усі свої сукні, стрінги і туфлі на високих підборах можете покласти на полицю або віддати тій древній бабусі, яка в центрі Луцька голубів годує.
Відповісти
Бо ти йому підлила
Відповісти
Підісрала,а не підлила.Чоловіка потрібно кохати,а не труси на голову одівати
Відповісти
О да, ці полішки такі спокусливі шо капєц
Відповісти
Я не полішка,живу біля Луцька.А до слова...полішок сама терпіти не можу.Приїдуть з лісу і піску і ведуть себе як світські левиці.
Відповісти
Ви ж самі обираєте тих жінок,якім потрібні не Ви,а Ваш гаманець.Вам подобається коли жінка носить високий каблук,міні,ходить у спасалони,манікюри,педікюри... Ви ж клюєте на це.Ви за заради стрінгів забуваєте про ти...хто насправді Вас кохає,і хай вона без манікюру,без спа,але вона щира,справжня і їй потрібні Ви,а не Ваш гаманець.Де поділись справжні чоловіки?Напевно,там де і справжні жінки.
Відповісти
Я надіслав електронну пошту Дрігбіновії три дні тому, бо прочитав у дописі в блозі з коментаря дами з Коростишева, що Дрігбіновія змогла повернути колишню любов та любов та відновити довіру у стосунках. Мене звуть Вікторія Донських з Луцька. Кілька років тому я вийшла заміж за пана Донських, який за фахом є лікарем. Ми були так закохані, що ми обоє поділяли все спільне, і у нас був маленький хлопчик, ми прожили тихе і солодке життя, але щось сталося чотири місяці тому. Мій чоловік прийшов додому пізно ввечері. Майже три тижні мій чоловік не повертається з роботи до 23:09. і цього не повинно було бути, я скаржився і дивувався, чому запізнення, яке він виправдовує, це через його роботу. Я був так стурбований, і мені потрібно з’ясувати, які проблеми насправді. Я дізналася, що мій чоловік підтримував стосунки з жінкою поза його кабінетом. Обидва працюють разом в одній компанії, з якою я зіткнувся зі своїм чоловіком, але він заперечив, через кілька днів це було гірше, ніж будь-коли, коли мій чоловік спав надворі, з того часу я зрозуміла що щось не так, тому що я ніколи не робив нічого, щоб нашкодити йому, так чи інакше, я ділюсь з ним усім, маю на увазі все, тому я вирішив зв'язатися з Dr.igbinovia, коли я читав з коментарів до Інтернету, як Drigbinovia формує любов назад і довіру у стосунках, про які я прошу за допомогою через Повідомлення, яке я надіслав йому на його WhatsApp +12162022709 та його Пошта doctorigbinovia93@gmail.com. Через кілька годин я отримав відповідь із надісланого мною листа. і він сказав, що я в потрібному місці, щоб він міг допомогти мені повернути мого чоловіка, тому я вирішив спробувати йому, я вірю, і я намагаюся, лише через кілька днів після того, як заклинання любові в повітрі зателефонував мені чоловік по телефону і сказав, що сьогодні буде вдома, я був шокований, відразу ж біля дверей був мій чоловік Андерсон. Я був здивований, коли він побачив, як він став на коліна, щоб вибачитися за те, що зрадив мене і недавно спав. Я помітив, що обід заклинань любові був на роботі, завдяки доктору Ігбіновії за його чудові сили. Це справді потужне заклинання. Я знаю, що так багато шлюбів переживають подібну кризу відносин, перестають плакати або просити вашого чоловіка повернутися. Просто зверніться до цього духовного вчителя доктора Ігбіновія. Він допоможе вам повернути свою любов, і ви будете щасливі як ніколи. Це працює для мене, і я знаю, що буде працювати і для вас.
Відповісти
Мені допомогло дякую тепер я замужем за свого друга
Відповісти
Мене звати Дре. Я повинен поважати вас і ваші заклинання, щоб зробити це свідчення відомим усім. Я ходив до інших авторів заклинань, не бачачи результатів, вони хотіли лише мої гроші. Я б просто хотів, щоб я прийшов до вас раніше, я скористався вами якомога більше. Моя дружина зникла на один рік, я ходив скрізь і шукав інших майстрів, але результатів немає, поки мій друг не познайомив мене з доктором Санго. Після любовного заклинання мені нарешті зателефонували менш ніж за 48 годин. Його заклинання творили чудеса, і моя дружина знову була сповнена любові. Це було схоже на диво! Раптом вона повернулася з квітами, сказавши, що я повинен її подарувати їй. Я був справді приголомшений і вражений, коли моя дружина стала на коліна, благаючи про прощення, і я прийняв їх. Мені дуже бракує слів і щастя, ти Бог, посланий мені і всій моїй родині. І я знову щаслива людина. Дякую, докторе Санго. Для тих, хто шукає справжнього заклинача, зв'яжіться з Dr.Sango електронною поштою. spellspecialistcaster937@gmail.com
Відповісти
Протягом останніх 4 місяців я був настільки пригнічений і болісно постраждав, коли втратив дівчину у іншого чоловіка, і моє грошове становище також погіршилось, і я подумав, що мені доведеться подати заяву про банкрутство. У мене був величезний борг і я не знав, що робити. З цілковитого і повного відчаю я зв’язався з багатьма тими так званими людьми, які обіцяли потужну магію, чаклунство або чорну магію. Жоден з них не працював, і ніхто не був таким чудовим, люблячим і теплим, як доктор Пеллар. Він насправді відрізняється від інших письменників, і я почув пряму надію та силу, коли почув про обіцянки, які давав. Він несе в собі чистоту і божественну силу, чисте і свіже, як сніг на землі. Я запитав у доктора Пеллара найпотужніші заклинання, і це відразу полегшило мені щось виправити. Його заклинання творили чудеса, і я повернувся до своєї дівчини, а мої гроші зникли після виграшу в лотерею. Докторе Пеллар, я не уявляю, що б я зробив, якби ви не допомогли там. Ось його електронний лист. drpellar@gmail.com
Відповісти
Вітаю всіх моїх друзів, кожен, хто сьогодні читає це свідчення, повинен святкувати зі мною та моєю родиною, тому що все почалося як жарт для одних людей, а інші сказали, що це неможливо. Мене звуть Анна Андреева і я з України, але я переїжджаю з дружиною до Чикаго, США. Я щасливий у шлюбі з двома дітьми і прекрасною дружиною. З моєю сім’єю сталося щось жахливе, я втратив роботу, а дружина пішла з дому, тому що я не могла доглядати за собою та своїми потребами. Моя родина. Вона і мої діти в той конкретний момент. Я досяг успіху за дев’ять років, жодна жінка не підтримає мене, щоб піклуватися про дітей. Я намагаюся надіслати тести дружині, але вона заважає мені спілкуватися з нею, я намагаюся поговорити з її подругою та родиною, але все одно знаю, що одна людина може мені допомогти, і я звернувся потім до такої кількості друзів, але вони все одно не дзвонять мені, поки там настає вірний день, який я ніколи в житті не забуду. Коли я познайомився зі своїм давнім другом, я пояснив усі свої труднощі, і він розповів мені про чудову людину, яка допомагає йому влаштуватися на хорошу роботу в компанії Coca Cola, і він сказав мені, що він пише правопис, але я людина, яка ніколи не вірить у правопис, але я вирішив спробувати, і доктор Алаба дав мені вказівки і показав, що мені робити протягом семи днів обіду. Дотримуйтесь усіх вказівок і виконуйте те, що він просив мене зробити добре. Доктор Алаба впевнений, що все буде добре, і моя дружина побачить мене знову після чудової роботи доктора Алаби. Дружина дзвонить мені з невідомим номером і просить вибачення, і вона сказала мені, що дуже сумує за мною, а наші діти та моя дружина повертаються додому. Сьогодні я керую компанією Paragon у США. Я рекомендую вам, якщо у вас виникнуть проблеми, надішліть електронний лист на цей {dralaba3000@gmail.com} або WhatsApp йому за допомогою його контакту нижче +2349039885856 Дякую, д -р ALABA. і ви отримаєте найкращий результат. Візьміть речі як належне, і це забере у вас. Я бажаю тобі найкращого .......
Відповісти
Я змусила свого колишнього любовного партнера повернутися до любові і довіряти мені більше, ніж будь-коли раніше. Все своє життя я ніколи не думав, що заклинання на любов може повернути мого колишнього коханця Мортенссона, поки мій друг не познайомив мене зі справжнім заклинанням, перш ніж я зв'язався з деякими заклинаннями, щоб допомогти мені, але знаю, що вони можуть мені допомогти, деякі вони вимагали більше грошей, поки Я дотримуюся простих інструкцій великого заклинання через його особистий номер WhatsApp +12162022709 або Viber +12066713285, я зміг поспілкуватися з ним і зателефонувати йому, а також отримати від нього негайну допомогу, щоб відновити любов і щастя мого шлюбу Drigbinovia Будь-хто може отримати таку ж допомогу від нього сьогодні повернути втрачене кохання або відновити розірвані стосунки і розлучений партнер може повернутися до кохання. це можливо, тому що це працює у мене протягом 3 днів, мій колишній коханий зателефонував мені по телефону, щоб вибачитися, і зараз ми обоє живемо разом в любові і щасті. Ви також можете зв’язатися з його електронною поштою за адресою doctorigbinovia93@gmail.com. Дякую Дрігбіновії за його обдаровані здібності, дякую за час, щоб прочитати моє свідчення?
Відповісти
Яка чудова і надихаюча історія! Я була заміжня сім років без дитини, тому мій чоловік почав вести себе дивно, останнім часом повертався додому і більше не проводив зі мною час і розлучався. Тому я стала дуже сумною і загубилася в житті, тому що лікар сказав мені, що немає способу завагітніти, це дійсно робить життя мені нещасним. поки я не натрапив на друга, який розповів мені про DR ALABA з Інтернету, як він допоміг багатьом жінкам з подібними проблемами, через які я переживаю, тому я зв'язався з ним за адресою: (dralaba3000@gmail.com) і пояснив йому: Він мені все розповів його потрібно було надати, перш ніж він міг накласти заклинання на возз’єднання, щоб повернути мого чоловіка, що я і зробила, і він послав потужну молитву, яку я мала вимовити посеред ночі, коли чинив заклинання кохання. Через 24 години мій єдиний чоловік повернувся до мене і вибачився за все, що він зробив, і сказав, що він повністю готовий підтримати мене у всьому, що я хочу, швидко зателефонуйте Д-ру Алабі і розкажіть йому, що там відбувається. Він також підготував і надіслав мені трав’яний засіб, який, за його словами, вилікує будь-яку небажану хворобу чи інфекцію, які завадили мені завагітніти, а потім проінструктував мене, як використовувати його до зустрічі з чоловіком. Ось після використання цієї місцевої трави та кореня, через кілька тижнів я почала відчувати ознаки вагітності по всьому тілу, я була дійсно вагітна, і я щойно народила хлопчика в 1 місяць. Я присягаю, що весь світ дізнається про Д-ра Алабу за те, що він врятував мої стосунки, і який також дає мені дітей, яких я можу з гордістю називати своїми сьогодні. Для будь-якої жінки, яка вважає це неможливим, ось нагода посміхнутися і принести щастя своїй родині, будь ласка, зв’яжіться з DR ALABA електронною поштою: (dralaba3000@gmail.com). Або WhatsApp/Viber його за номером +1(425) 477-2744, Дійсно, він Бог посланий, щоб привести втрачених коханців і принести вам щастя...
Відповісти
ДЯКУЮ ВАМ, доктор Вава, ЩО ЗНОВУ ПРИВЕРНУЛИ ЩАСТЯ У МОЮ СІМ'Ю
Привіт, я Марина і я з Харкова. Після трьох років шлюбу з моїм чоловіком він попросив розлучення, він знищив любов, яку ми розділили, і залишив мене ні з чим. Я робила все, що могла, щоб повернути його, але все було марно, я хотіла, щоб він повернувся, тому що я його любила. тож я пояснив свою проблему своїй подрузі, і вона запропонувала мені звернутися до майстра, який допоміг їй накласти приворот на вагітність і повернув її чоловіка. У мене не було іншого вибору, окрім як спробувати, тому я зв’язався з доктором Вавою через WhatsApp +12162022709, і він запевнив мене, що все буде добре. Він сказав мені все, що мені потрібно, щоб моя робота розпочалася, що я і зробила, і уявляла, через три дні мій чоловік, який не дзвонив стільки років, вибачився за все, що сталося. Я був настільки здивований, що відповів на дзвінок, і він сказав лише, що дуже шкодує про все, що сталося. Він хотів, щоб я повернувся до нього. Він також сказав, що дуже любить мене. Я був такий щасливий, і я пішов до нього, і ми знову почали жити щасливо разом. тому кожен, кому потрібна допомога з будь-якими проблемами, може зв’язатися з цим справжнім майстром за адресою drwava3@gmail.com або viber +12066713285, ви також можете зайти на його сайт www.drwavaofspirituallovespells.com
Відповісти
Переїзд майже зруйнував мій шлюб. Я одружена більше чотирьох років, але через роботу мого чоловіка він переїхав до іншого штату за короткий час, поки його поведінка змінилася по відношенню до мене, він почав зраджувати мені з іншою жінкою. Я не знав, що він під впливом любовних чар. Одного вірного дня я зустрів в Інтернеті священика Джага, який допомагає іншим, у яких були такі самі проблеми, і я вирішив зв’язатися з ним. ось як мені допомогли. мій шлюб відновлено, я радий, що зв’язався з ним. Ви можете зв’язатися з ним. priestjaja7@gmail.com .потрібна справжня любов, щоб виділятися серед своєї родини
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні