Рубльов очолив волинський «Укроп»

3
-5
Рубльов очолив волинський «Укроп»
Вячеслав Рубльов очолив Волинську обласну організацію політичної партії "Українське об'єднання патріотів – УКРОП".

Обрання голови обласного УКРОПу відбулося 24 лютого під час партійної конференції. Про це йдеться на офіційній сторінці організації у Фейсбук, - пише Конкурент.

Крім того на конференції підбили підсумки роботи волинського УКРОПу, призначили кількісний та персональний склад ради партійної організації та обрали делегатів на XIV з'їзд партії УКРОП.

До складу ради обласної організації крім Вячеслава Рубльова увійшли Ірина Вахович, Олександр Омельчук, Максим Воскресенський та Віталій Ляцевич.

Довідково:

Вячеслав Рубльов очолює Волинську обласну організацію політичної партії "Українське об'єднання патріотів – УКРОП" з липня 2015 року. Впродовж цього часу, на Волині створені 20 місцевих організацій політичної партії та більше 120 первинних осередків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
БЮТ, Укроп, що далі ?
Відповісти
РЕВАНШ.
Відповісти
Укропи гуртуйтеся до купи, щоб ми побачили усю вашу срань по списку.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні