--> Волинянка з донькою втекли з дому | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинянка з донькою втекли з дому

0
1
Волинянка з донькою втекли з дому
На Волині 16-річна дівчина пішла з дому і зникла у невідомому напрямку, її матір поїхала шукати доньку і теж не повернулась додому.

Сім'ю знайшли у четвер, 22-го лютого, - пише "Буг".

Із заявою про зникнення дружини та доньки до правоохоронців звернувся житель села Риковичі Іваничівського району. Заявник повідомив, що 14-го січня жінка поїхала на пошуки старшої дочки 2001 го року народження і вони обоє не повернулись та не виходять на зв‘язок.

30-річна Марія Х. з двома доньками у селі Риковичі проживають 4-й рік. Ідучи з дому, молодшу доньку, що навчається в 2-му класі, вона залишила під опікою вітчима.

Жінка з дітьми прописана в Старовижівському районі.

Неповнолітня Тамара не раз втікала з дому, пояснюючи свою поведінку тим, що вітчим піднімає на неї руку. Коли зникла знову, її мати сказала, що їде на пошуки. В Риковичі вони обоє не повернулись.

Чоловік написав заяву в поліцію вже через 2 тижні після їх зникнення. Він розповів правоохоронцям, що у останній телефонній розмові дружина стверджувала, що повертається додому і вже доїздить до Павлівки, потім телефон весь час був вимкнений.

Розшуком зниклих зайнялись працівники ювенальної поліції. Правоохоронці встановили, що перед зникненням Марія Х. не забирала з дому необхідні документи. Також стало відомо, що її донька Тамара може перебувати у селищі Благодатне.

“Як з’ясувалося, в Благодатному проживає на вісім років старший хлопець неповнолітньої, який мешкає в будинку зі своїм братом. При спілкуванні з працівниками поліції він повідомив, що не бачив зниклої. Натомість знайома дівчина, розповіла, що зустрічала її з 2-ма чоловіками.

Оперативним шляхом працівниками поліції встановлено, що і мати, і донька знаходяться в Благодатному. Також у поліцію поступило 2 дзвінка про те, що Тамару Х. помітили у селищі. На місце виїхала група швидкого реагування, і виявивши зниклих у будинку 24-річного жителя, якого опитували раніше, доставила їх до Іваничівського відділення поліції.

Із даних обставин стало відомо, що мати і донька, перебуваючи в Благодатному, знали, що їх розшукує поліція і переховувалися. Жінка пояснила, що не збирається повертатися у Риковичі, а також повідомила, що хоче забрати документи зі школи, де її донька навчається в 11-му класі, – поінформувала старший інспектор сектору ювенальної превенції Іваничівського відділення поліції Анастасія Гушинець.

Працівниками поліції було складено протокол про невиконання Марією Х. батьківських обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні