--> Луцькі політики допомагають будувати храм у Волновасі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцькі політики допомагають будувати храм у Волновасі

1
2
Луцькі політики допомагають будувати храм у Волновасі
До будівництва храму Української Православної Церкви Київського Патріархату в місті Волноваха долучаються волиняни, переважно - фінансовою підтримкою. Цього разу до збору коштів на забудову майбутньої Святині приєдналися луцькі політики Роман Романюк та Петро Нестерук.

Такою новиною поділився на офіційній сторінці у Фейсбуці помічник народного депутата Дмитра Лубінця Роман Романюк. Він пише, що будівництво цього храму - це свідчення тісної дружби та духовного єднання Заходу і Сходу.

“Молодці організатори, вони не втрачають ентузіазму і постійно впевнено йдуть до цілі, до своєї мети - будівництво цього храму. Луцьк та Волноваха - стали містами побратимами. На Сході повинен з’явитись храм Київського Патріархату - тому я не вперше долучаюсь до такого роду заходів.” - додав Роман Романюк журналістам Волинь24.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Трохи вже дратує експлуатація цієї теми. Жодної інформації про те, скільки на будівництво храму пожертвували мешканці Волновахи. Думаю, сума близька до нуля. Відтак, сумнівна доцільність, бо хто молитиметься у тому храмі, невідомо
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні