--> Під час посту треба утримуватися від сексу, - священик | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Під час посту треба утримуватися від сексу, - священик

4
-1
Під час посту треба утримуватися від сексу, - священик
Керівник прес-служби Рівненської єпархії УПЦ КП протоієрей Василь Рудніцький каже, що потрібно утримуватись вiд статевого життя на час посту.

За словами священика, подружжя має повнiстю вiддатися духовностi й молитвi, - пише "ЧаРівне.інфо".

"Якщо є спiльна згода чоловіка та жінки на те, щоб не було статевих стосункiв - чудово. Та якщо ж хтось iз подружжя не згоден, то вiдмова в статевих стосунках iншого може завдати йому духовної шкоди. Сексуальне життя подружжя у цей період має бути виключно за взаємною згодою, аби не провокувати інші гріхи", - каже протоієрей Василь Рудніцький.

"У даному випадку це стосується лише тих, хто знаходиться у шлюбі. Водночас, суворе обмеження в статевих стосунках повинно бути в строгi днi посту. Зокрема, у Страсний тиждень", - додав священик.

Натомість головний лікар Рівненського міського пологового будинку Сергій Сулімовський каже, що 48 днів – це не такий великий проміжок часу, щоб у чоловіка чи жінки могли виникнути проблеми зі здоровʾям.

"Хоча, є й індивідуальні особливсості кожного організму. Важливо, аби людина усвiдомлювала, для чого вона вiдмовляється вiд статевих стосункiв. Тодi сам органiзм запускатиме механiзми регуляцiї. Неправильно постити тiльки заради дотримання традицiй. Людина має свiдомо приймати таке рiшення", - каже лікар.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не знаю як сексу а дивлячись на його 120 кіло з постом він не дружить.
Відповісти
До всіх канонічних і неканонічних - алкоголізм і наркоманія зашкалює! Народжується дитина- замочуємо, помирає - замочуємо! Жахи! Діти 15-18 років алкоголіки і наркомани! Пємо до втрати всього!
Відповісти
Якщо поститись, то який секс? Голодному секс не товариш. Очима трахаєш, а носом кінчаєш.
Відповісти
Аби ще попи так ретельно дотримувалися посту,для деяких ,горілка не жирна,а те що до рота-не гріх
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні