--> «Фальш, брехня і подвійні стандарти», - брат Василя Мойсея про вшанування Героїв Небесної Сотні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Фальш, брехня і подвійні стандарти», - брат Василя Мойсея про вшанування Героїв Небесної Сотні

4
15
«Фальш, брехня і подвійні стандарти», - брат Василя Мойсея про вшанування Героїв Небесної Сотні
Брат Василя Мойсея Роман Мойсей розповів про вшанування Героїв Небесної Сотні у Луцьку.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Я про цьогорічне вшанування Героїв Небесної Сотні, яке перетворилося у незручну формальність з боку влади. Коли був живим міський голова Луцька Микола Романюк, місцева влада телефонувала до родин загиблих на Майдані Героїв Небесної Сотні і запрошувала на заходи. А тепер навіть "добрий день" людям не кажуть", - йдеться у дописі.

"Квіти поставили... Ось такі ура-патріоти при владі у місті. Напевно вони дуже зайняті тим, як би втриматися у зручних кріслах і на посадах. Більшу увагу звертають на жирні майнові та земельні питання. Як щось "порішати" для своїх людей. А питання свідомості для них є пустим місцем", - обурюється Роман Мойсей.

Чоловік зазначив, що на вшанування Героїв Небесної Сотні луцькі чиновники запізнилися.

"Розумієш, чим для цієї влади, яка прийшла на крові Майдану, експлуатуючи патріотичні гасла, є звичайні українці. Бачите, "ВЛАДУ" чекаємо... Прийшов через 15 хвилин, спізнився. І 15 хвилин тривали заходи з вшанування пам'яті. Ні слова, ні шани батькам за Героя. А потім мовчки пішли. І це люди, які керують містом", - каже Роман Мойсей.

Чоловік обурюється, що на вшануванні Героїв Небесної Сотні представники місцевої влади мовчали.

"Я розумію: їхні слова Василя з могили не підіймуть. Але все ж могли сказати пару слів підтримки родині і громаді. А тут мовчок. Мовчать напавне, щоб себе не скомпрометувати. Або бояться реакції людей, перед якими треба звітуватися за зроблене. А сказати то нема чого. А що, як влада зміниться. Раптом агресор прийде. Йому такі пристосуванці-перебіжчики дуже знадобляться. Цінні кадри для продовження політики грабунку і визиску України. А тут і нові підростають, бачачи навколо фальш, брехню і подвійні стандарти. Тому ми й далі тупцюємо на місці, втрачаючи дорогоцінний час", - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
15

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Запізнилися якраз Гунчик і Вітів.
Відповісти
Усі ви однакові, чиновники-стрілочники. Сором Луцьку, що отакенькі ним керують і за область образливо. Одним словом - дерибанщики!
Відповісти
А за що соромно? Як не цинычно це звучить, але "майдан" - це бізнес-проект, і варто додати - цілком успішний для тих хто його задумав
Відповісти
Побійтеся хоч Бога якщо людям в очі не соромно дивитися. Бог палко не битеме.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні