--> Луцький бар «П’ятниця» пробачив компанії, яка поїла «на халяву» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцький бар «П’ятниця» пробачив компанії, яка поїла «на халяву»

12
2
Луцький бар «П’ятниця» пробачив компанії, яка поїла «на халяву»
Співвласник бару «П’ятниця», що на проспекті Волі у Луцьку, зустрівся із хлопцем, який розрахувався у закладі фальшивими грішми.

Про це Руслан Милинюк розповів у коментарі «Волинь24».

Нагадаємо, у понеділок, 19 лютого, у луцькому барі «П'ятниця» молоді люди зробили замовлення на велику суму й розрахувалися за нього сувенірними грошима. Один з членів компанії потому навіть погрожував працівникам закладу.

Напередодні співвласник бару розповів, що спілкувався з колишніми однокласниками юнака. Вони розповіли, що у школі з хлопця знущалися, а також вважали його психічнохворим.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Бо держава в нас погана», - хлопець, який обікрав луцький бар «П’ятниця»

«Казали, що цей хлопець часто отримував «лящі» від однолітків та старшокласників. Всі вважали його неврівноваженим», - каже Руслан Милинюк.

Власник бару вирішив особисто поспілкуватися з батьками хлопця, однак мама навідріз відмовилася йти на контакт. Натомість Руслану Милинюку вдалося поговорити із юнаком, хоч і через паркан.

«Спочатку він був якийсь переляканий, не знав, куди діватися. Потім вже, коли зрозумів, що через паркан йому нічого не загрожує, почав «ганяти понти». Казав навіть, що напише заяву в поліцію, мовляв ми йому погрожуємо. Це типова поведінка для 19-річного хлопця», - коментує співвласник закладу.

Руслан Милинюк каже, що юнак пообіцяв віддати гроші, коли матиме їх. Однак чоловік підозрює, що ця чергова обіцянка нічого не варта.

«Нам вже ті 500 гривень не так важливі, аби тільки дівчатам не погрожував, бо вони перелякані», - додає чоловік.

Зі слів Руслана Милинюка, заяву у правоохоронні органи керівництво закладу писати не буде.

«Головне – ми зрозуміли, що ця людина нікому нічого не зробить», - каже співвласник бару «П’ятниця».


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дарма йому отак простили тих 500 грн., тепер з'явиться багато багато бажаючих розвести цей заклад на гроші. Грошовий борг то святе, борги треба повертати.
Відповісти
долг платєжом красєн
Відповісти
Ну і що хорошого ви зробили? Заяву - потрібно було написати і відправити його туди - де його навчать правильно спілкуватись )))
Відповісти
В Городок ліс валити, скотиняку відправити!... Хай відробляє.
Відповісти
Супер. Чудова ідея, безнаказаність. Оце все що йому треба було, раз зійшло, значить можна і далі. Ждіть тепер від цього хлопчини нових подарків.
Відповісти
За таку безкарність ця потвора і далі буде так нахабно себе поводити і скоювати злочини.Заставити відпрацювати прибиральником або посудомийником.
Відповісти
Міліція тут не допоможе, там в нього блати, а погрожувати комусь це йому не вперше.
Відповісти
Бідний нещасний? Серйозно? По цьому наркоманові вже давно колонія плаче
Відповісти
Цигани, бомжи, наркомани, пияки і просто ледацюги давай всі гуртом в пятницю на безкоштовні пиятики, хазяїн ставить!
А серйозно статья норм хоча і сухо, хоч так дали ляща цьому чмирю згадавши шкільні роки а адмін пятниці щеб подарували йому ящик презервативів, щоб не розмножувалось сміття
Відповісти
Ніякий він не психічнохворий,хитроздєланий- да.Як і вся сімєйка.ВЛАСНИК ЗДУВ,БО СПИРТНЕ ПРОДАВАЛИ СИСУНКУ.,валютою розрахувався,хоч і фальшивою.Ш ні фіга він не зробив би той щегол.Так попєтушиться хіба може ,а насправді сцикун.
Відповісти
Фу, терпілоїди
Відповісти
Ходила до бару П'ятниця часто. Завжди розплачувалася. Де справедливість? Я теж могла не платити, якщо Ви прощаєте. Тепер ходити до Вас не буду.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні