--> У Луцьку хочуть відкрити Сквер авіаторів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку хочуть відкрити Сквер авіаторів

3
-3
У Луцьку хочуть відкрити Сквер авіаторів
У Луцьку на розі проспекту Грушевського та вулиці Стрілецької хочуть облаштувати Сквер авіаторів.

Про це повідоми радник міського голови Ігор Поліщук на своїй сторінці у Фейсбуці.

"В березні 2016 року Луцькою міською радою було прийнято рішення про підготовку ділянки на розі пр. Грушевського та вул. Стрілецької на земельні торги. За майже 2 роки цю земельну ділянку так і не виставлено на торги. Та й треба визнати, що це рішення було не надто вдалим", - йдеться у дописі.

За словами Ігоря Поліщука на сесію буде винесено питання про скасування рішення щодо підготовки даної ділянки на земельні торги.

"Окрім того, враховуючи звернення мешканців мікрорайону та авіалюбителів буде підготовлено рішення про облаштування на цьому місці тематичного Скверу авіаторів. Славне авіаційне минуле Луцька має бути належним чином пошановане", - додав Ігор поліщук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нарешті, хоч щось зроблять пристойне. дай боже, залітає колись і Луцьк, знову.
Відповісти
А кому це потрібно? Є аєропорт у Львові, Рівному... Якщо мова про військовий аєродром - то він функціонує, а постійно розміщувати тут військові літаки - має ні сенсу, ні можливостей... та навіть такої клькості богових літаків - в Україні вже немає, реально - військових аєродромів більше ніж літаків. Чи не так?
Відповісти
пропоную біля міськради - зробити сквер ЛГБТ, ну, щоб пам'ятали хто вони такі )))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні